lawrance Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 arkadaşlar bu servera girdiğin entering britainnia ekranı bitince solda böyle server hakkında bilgiler vermek için bir script lazım acaba bunun hakkında bana yardımcı olurmusunuz bu threadın altına yazarsanız o scp i sevinirim.[signature][hline]Caliria UO Shard <== Http://www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 On=@Login // altına src.sysmessage Hoşgeldiniz src.sysmessage Niye geldiniz? src.sysmessage Con. Lost byee. src.message Şaka şaka flm. Boyle yapabilirsin. Yada bu message leri bi scpde toplarsın girişte sadece bir item verir hepsini yazar felan olabilir. P.s: aklıma geleni yazdım olmayabilir bir dene istersen.[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lawrance Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bunun renklisi nasıl oluyor[signature][hline]Caliria UO Shard <== Http://www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Zorm.dll varsa ; src.sysmessage @3152 Hoşgeldiniz. Yapabilirsin yoksa ise nebula fix.scp onun içinde spell_say var onu kullanabilirsin mesela login spell_say hoşgeldiniz (oyuncunun tepesinde yazar bu sefer ama ossun) Solda yazması için evimde vardi bi scp gidince atarım sana.[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lawrance Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 eve gidince atarsan sevinirim[signature][hline]Caliria UO Shard <== Http://www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Yandan geçenide var onun da nbl'da yok :) [Bu mesaj Ardhath tarafından 12 Haziran 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Yarım saat içinde atarım. Kolay gelsin. Belki scplerde bulabilirsin ara istersen biraz.[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Aklımda kaldığı kadarıyla; [function mesaj] act.cont act.sayua renk,0,0,1 bide def veriyodun [DEFNAME giayco] renk 124 diye 124 rengi inşallah olur. :) on=@dclick mesaj Hi Gİ AY CO ![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lawrance Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 falla yoktu aradım amma[signature][hline]Caliria UO Shard <== Http://www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 olması lazım bunun.Olmazsa hemen mesaj at da bakalım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lawrance Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 olmadi[signature][hline]Caliria UO Shard <== Http://www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 [FUNCTION mesaj] VAR.OLDACT VAR.BLAH= NEWITEM=i_colored_speech ACT.P=5190 1150 VAR.OLD_FLAGS= VAR.OLD_EVENTS= ACT.REGION.FLAGS= ACT.CONT= REGION.EVENTS -0 P=5190 1150 ACT.CONT= TAG.SUA_COLOR=0835 //050 rengidir yazının ACT.SAYUA >,0,0,1 P= REGION.EVENTS ACT.P=5190 1150 ACT.REGION.FLAGS= ACT.REMOVE ACT TAG.SUA_COLOR= Belki bu işine yarar.[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lawrance Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 tam olarak napcam ben bunu mesajı nereye yazcam bi anlatsanız sevindirik olurum (:[signature][hline]Caliria UO Shard <== Http://www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 On=@Login // altına mesaj Hoşgeldiniz mesaj Niye geldiniz? mesaj Con. Lost byee. mesaj Şaka şaka flm. Aha bole yapacan. .mesaj [ileti][signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 sphere dosyasının içinde script diye bişey olması lazım onun içine login.scp diye bir metin belgesi aç onun içine koy Ek Not: Lawrance msn e gel (:[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 spheretables.scp On=@Login mesaj sadafa Bende nasıl kullanacağını sordun zannettim.[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lawrance Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ne yazıkki olmadı beyler scp diye ekledim ilk verdigin functionı sonra spheretables da playerların loginine ekledim ama olmadı giriş filan yaptım[signature][hline]Caliria UO Shard <== Http://www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Staff charlamı login oldun ?[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lawrance Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 hayır player charla ama bak şöyle deniyorum oluyor mesela on loginden sonra src.sysmessage mesajım şeklinde denediğimde oluyor ama renkli değil renkli istiyorum[signature][hline]Caliria UO Shard <== Http://www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Benim verdiğim mesaj genellikle eskiden menulerde kullanırdım çalışırdı ama bilemiyecem. Sana tavsiyem zorm dll kur hem inj. fix var yapabilirsen speed fix bilem var renkli isimler mesajlar rahatca yapabilirsin. Bence zorm kur rahatla.[signature][hline]FrmrLz. [Bu mesaj Xharloan tarafından 13 Haziran 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lawrance Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 heh ya senin verdigin olduda üstte gözüküyor mesaj girince nie anlamadım[signature][hline]Caliria UO Shard <== Http://www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mlsf başka yol aklıma gelmiyor.[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lawrance Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 genede saolasın[signature][hline]Caliria UO Shard <== Http://www.uocaliria.gen.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Benim verdiğim bende çalışıyor, zati su anda da kullanıyorum ama onun scriptinide spheretables'a atcan.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar