ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 "isveçe erasmusa gidicem. hibe çıkmadı, biliyosunuz ki çok pahalıya gelecek bana. böyle hibe alamayanların burs alabildiği kurumlar var mıdır? isveç enstitüsü burs verir mi? böyle tanıdığınız var mı ya da hibe alamayıp başka bir yerden burs bulan? saolun." diyor bir arkadaş. anlayan varsa arkadaşa yardım etsin, öbdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 zor sanmıyorum , isveç pahalı sayılır evet , burada harcadığının ustune 1 milyar daha koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 7300SEK ortalama harcama o da 1.400TL oliy. Hakkaten başka burs imkanı var mı bilen varsa hoş olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 hem de çok pahalıya gelecek, kendisine geçmiş olsun. iyi tarafından baksın, ya helsinki'ye gitseydi hibesiz? sdf. bunu ogün bilir de ikinci bir şans oluyordu sanırım hibeye başvurmak için ya da öyle bir şey emin değilim, baksın sorsun bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 geçmiş olsun hibe çıkmama olayını ilk defa senden duyuyorum ben bir sene kaldım danimarkada erasmusla hatta 6 aylığına gitmiştim fazladan hibe var bi altı ay daha kal istersen demişlerdi tabi ozmn sene 2005 global mali kriz fln faso fiso -vize yi zor veriyolar bankada yüksek teminat istiyolar -iskandinav ülkeleri çok pahalı ama orda part-time bi iş bile bulsan öğrenci vizenle kurtarırsın paçayı -burdan yola çıkman için bir kenarda 7000 euro fln olması lazım bi kısmı teminat bir kısmı başlangıç harcamaları merak ettiğim hibe çıkmadan erasmus hedesinden yararlanabiliyomusun ( hibe çıkmış olupda hocalar arasında kırışıyo olmasın :) ) sana tavsiyem ulusal ajansdan bir sordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yok n'aptın ahahah, hibeli ya da hibesiz gideceğim diye başvuruyorsun. hibe çıkmazsa da gider misin diye soruyorlar baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 erasmus dandik ya the rasmus bursu verelim sana http://www.blogdemusica.com/imagenes/The%20Rasmus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 isveç-türk isveç normal hazır gelmişken bunları koyayım. abi bunlara bi bak. çıkabilir bişeyler. birincisi belki alakasız biraz ama araştırmanda yardımcı olabilir umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 utopia said: yok n'aptın ahahah, hibeli ya da hibesiz gideceğim diye başvuruyorsun. hibe çıkmazsa da gider misin diye soruyorlar baştan. vardı öle bişi demi unuttum ya yıllar geçti millet gitmiyo diye gitmiştim zaten şimdi baya popüler oldu erasmus dalgası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 lamerism said: erasmus dandik ya the rasmus bursu verelim sana http://www.blogdemusica.com/imagenes/The%20Rasmus.jpg Orcun sen ne yaptin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kötü espri ama güldüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar