Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apartman içi komşuluk ilişkileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi bizim üst kattaki dairenin banyosundaki lavabonun borusu su sızdırıyo , birike birike yerde bizim banyonun tavandan damla damla iniyo . Yukarı çıktım söyledim işte p.tesi hallettircem fln . şimdilik vanayı kapattırdım . Öğrenci milletine güven olmaz 1 hafta sonra gidiyomuş . Belki diğer arkadaşları gelir yada başka bi kiracı . Misal adamlar inatla yaptırmıcaz diolar . Bunu nereye kadar ilerletebilirim uzlaşma olmazsa ? Apartman yöneticisine söylerim o da onları uyarır fln filan derken bu nerde son bulur ? Adamlar tamir ettirmezse ( yapcağı iş de 10 15 liralık bişey topu topu ) nasıl bir çözüm uygulamalıyım .
Mesaj tarihi:
Dolis said:

10-15 liraysa sizden bi b.k olmaz diye hakaret ederek sen yaptır adamların borusunu bu daha basit 15 lira için o kadar uğraşmaya değermi?

şımarırlar sonra bi kere daha olsa aynı şey gene ben yaptırmak zorunda kalırım
Mesaj tarihi:
Benim de bu sene Londra'daki evimden alt komşumun banyosuna su akıyordu. Adam çıktı aynen vanayı kapattırdı "yaptır!" dedi gitti. Eğer hiçbirşey yapmıyorlarsa en azından bir tesisatçıyı sen çağırabilirsin ki sorunun onlardan kaynaklanıp kaynaklanmadığı ortaya çıksın. Sonra .ike .ike yaptıracaklar afedersin. Yine yapmıyorlarsa yöneticiye o da olmazsa ev sahibine git.
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

sana deneysel komşuluk ilişkileri tavsiye ediyorum.

ikili ilişkiler tecrübeyle gelişir. sorarak değil. o da insan neticede.

öğrenci olunca komşuluk ilişkisi garip oluyo . Eve değer verse zaten şıpır şıpır akan su gözüne batar bi temizler bişey yapar en kötü altına bi kova koyar geçici olarak ama işte nerde. Tecrübe olarak şunu edindim geçmişten beri . üst komşu çok önemli bi husus ve ya aile olcak üstte yada kızlar olcak ki evdeki pislik göze batsın
Mesaj tarihi:
abi ilk olarak tatlı dille uyarmaya calıs.arkadasın dedigi gibi tesisatcı cagır sorun onlardan kaynaklanıyosa büyük ihtimalle yaptırırlar ama yok sen isi garantiye almak istiyorsan bi tanesini cekersin köseye babacan bi tavırla paranız yoksa ben yardm edeym de bu asamadan sonra cocuk gurur yapar saol abi paramız var der en kısa zamanda yaptırırlar,yüzsüz bişiseler abi durum fazla yok sen destek cık diyebilirler.
Mesaj tarihi:
Nese artık bi daa duvardan su gelirse gider konuşurum adam gibi . Yaptırsınlar yada yaptırmasınlar bana su gelmediği sürece sorun yok . Koy bi kova arada boşalt tuvalete olsn bitsin ama bilmiyorum kafa basmıyo demek ki
Mesaj tarihi:
ehu aynı sorun bizde de oldu alt komsu geldi 2 defa söyledi ev sahibine ulaşamadık zaten en son ben yaptırayım dedi boğuldu heralde bi daha gelmedi
Mesaj tarihi:
Experimental said:

Kimin ev sahibine benim mi onun mu

Problemin kaynağının sahibi problemle ve masraflarıyla muhatap olmalı.
Tabi problem üst daireden değil de, ara borulardan falan kaynaklanıyorsa apartman yöneticisini muhatap alarak tüm daire sahiplerini ilgilendiren bir mevzu olduğunu anlatman gerekir.
  • Yeni Oluştur...