dgkn1907 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 iyi akşamlar arkadaşlar psp mi ipod touch almak için satıyorum psp slim 2001 ince olanlar yani rengi gri yanında 4 gb hafıza kartı, 1 tane orjinal umd oyun , usb kablosu , şarj aleti, beyaz kılıf ve isteğe bağlı 9-10 dvdd vereceğim 5.02 gen-a yüklüdr herşeyi çalıştırır fotoğraf nasıl konuluyor bilmiyorum ama almayı düşünenlere fotorafğfını gösterebilirm fiyatı 250 tl dir tekliflerinizi bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 istanbuldaysan bi görüşebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgkn1907 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 istanbulda değilim mersindeyim ama istiyosunuz sağlıklı bi şekilde halledebiliriz alışverişi güven sorununz olmasın ama yinede siz bilirsiniz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Böylesi bi alette görmeden alışveriş çok zor ya. En basit örneği vereyim dün Sinanpaşa'da adam elimde çok temiz bi alet var sıfır gibi falan dedi. Sonrasında arkasında çatlak buldum dedim bu ne işte kılıf takınca görünmüyor zaten dedi. Ekrana baktım hiç çizik yok temiz nası oluyo dedim ekran kırıktı ben değiştirdim dedi. İçine ne oldu bitti bilemiyorsun sonuçta. Kurcalasan neler çıkıyor. Yanlış anlama sen böyle yapıyorsun demiyorum sadece bunlar ihtimal dahilinde diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgkn1907 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 haklsın bende zamanında çok önceedn yine bi konsol satarken koslu yollayıp paramı alamamıştım ama benm aletim 0 deil hiçde öyle demedim ve diyenlerede sinir eliyorum yok neymiş kullanılmamış hiç haftada 2-3 saatmiş milletde zten akılsız dimi valla ben kullanmak için aldım çokda güzel kullandım 1 kerede yere rdüştü ama bişey olmadı çüzüğüde var kullanımdan dolayı ama ekranda kılcal bikaç çizik var fazla rahatsız etmiyor arka umd jkapağında var biraz oda cebimde oldu heralde kılıfsız taşıdığımda ama sapasağlam hala alet valla japonlar yapıyo:D ipod touch alcak olmasam hayatta satmam çünkü süper alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Resim plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgkn1907 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ya nasıl konuluyor bilmiyorum özelden size bi link yollim bakın resimlerine isterseniz daha fazla istersenizde mail adresinizi verin yolliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 hmm www.imageshack.us ile upload edip koyabilirsin kolayca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgkn1907 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 sağol yardımın için arkdaşa bi link yolladım orda var fotoğraflar ama bidaha lazım olduğunda bunu kullancam teşekkürler tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bişey değil fotoları bende görsem olur aslında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgkn1907 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 sanada özel mesaj atıyorum daha fazla istersen mail adresini ver mail atarım yada istersen kamerada canlı bi şekilde gösteririm psp yi açıkken falanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgkn1907 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ne zaman acil bi işim olsa zaten zamanından önce hallolmaz ya hadi beyler yokmu psp alacak olan ipod touch almıcak olsam hayatta satmam ya ve bidaha girmicem bu 2. el eşya satış işine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 dostum gg deki ilanın muhtemelen 250 i geçer zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgkn1907 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 geçerde ben ordan satmamya karar verdim bikaç arkadaşında başına bikaç şey gelmiş o yüzden normal satcam almayı düşünen varsa yoksada uğraşamam valla 1 bçuk hafta sonra satmamda kalsın ipo touch ı kredi kartyla alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgkn1907 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 http://img228.imageshack.us/img228/7153/grnt10122.jpg http://img40.imageshack.us/img40/8586/grnt100o.jpg http://img36.imageshack.us/img36/9976/grnt101u.jpg http://img228.imageshack.us/img228/4973/grnt102.jpg http://img40.imageshack.us/img40/1699/grnt10000.jpg resimler eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 eklenemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgkn1907 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 resimler eklendi üstüne tıklayınca açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 170 kaat çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgkn1907 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 zahmet etme ben sana bi kargo parasına yolliyim aleti? lütfen arkdaşlar ya insanın sinirlerini bozmayın bilmiyosanız piyasasını teklif vermeyin veya milleti aptal yerine koymaya çalışmayın ve teklifiniz olcaksada özel mesajla verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 sakin az. capsi kapat benim bölümümde //kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 resimleri düzelttim spoiler içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgkn1907 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 tmm teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 dgkn1907 said: zahmet etme ben sana bi kargo parasına yolliyim aleti? lütfen arkdaşlar ya insanın sinirlerini bozmayın bilmiyosanız piyasasını teklif vermeyin veya milleti aptal yerine koymaya çalışmayın ve teklifiniz olcaksada özel mesajla verin takla ya da parenda atmaya gerek yok. çok basit, fiyatın düşük de geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgkn1907 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 gerek yoksa atma o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar