SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 http://www.olay.com.tr/Sayfa.php?Git=Haber&id=22752 Olayı okuyunca afalladım önce, sonra okulu görünce bi daha afalladım. Çok yanlış para uygulamaları var okullarda, bağış adı altında çok para isteniyor. Ve ben açıkça söyleyebilirim ki, aynı okulda 4 yıl okudum, verdiğim katkı paylarının geri dönüşünü almamışiımdır tamamen. Çoğu okulda da böyle bu arada. Kişisel yorum hedesi işte benim eski okulum, işte benim eski müdürüm dedirten bi olay. Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi müdür ve aile birliği haricinde harika bi yerdir, öğretmeni memuru idarecisi kantincisi öğrencisi, süper bi okuldur, sadece aile birliği ve müdür sorunun kaynağıdır bu okulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Bu parayı zorla almak kadar haysiyetsizce bi davranış yok."Zorunlu bağış" bi kere kendi içinde çelişkiye sahip.Birde utanmadan polis çağırmış.Yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Okul müdürlerinin, yardımcılarının &99 nun beden eğitimi öğretmeni olduğu bir ülkedeyiz işte. Orada polislerin yaptığına takıldım ben o yüzden. Adam söylemediği gibi birşey yapmadıysa eğer cidden abuk polislere denk gelmiş. Kavga edip birbirini tehdit eden insanları bile tutmuyorlar öyle karakolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 UHAL'in müürü edebiyat öğretmenidir bu arada. Ve gerçekten iyi edebiyatçıdır. Öğretmenlik yönünden başka kişiliği de edebiyata yatkındır. Haklı olduğunuz davada öyle bi konuşur ki kendinizden şüphe edebilirsiniz bi an. Olayı güzelim okulumua mal etmek de istemiyorum pek aslında, Türkiye genelinde durum bu şekilde zaten. Zorunlu bağış+fotokopi kağıdı-hatta biz 2 top verdik şimdi 5 top veriliyormuş bizim okulda, diğer liseler de böyle-, kravat-brove-arma parası falan filan. Yıllardan beri aynı durum var ne yazık ki. Yıllar önce abim Gemlik Lisesine kayıt olurken, yine aynı kafa bi müdür-hala devam etmekte müdürlüğe- para konusunda bi süre diretmişti. babam beklediği tepkileri vermediği için istediği parayı alamadan kayıt etmek zorunda kalmıştı abimi. Ki yıl 96 falan, o gün bugündür hiçbi yerde değişiklik yok arkadaş. Aslında bakarsanız devletten gelen parayla okulun idare edilmesi de kolay değil. Ama bağış uygulamasının yapılış şekli çok kötü, insanların tepkisi buna. Veren insan var, veremeyen çoğunlukta ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Herkese uygulamak kötü bu bağış konusunu ona katılıyorum. Yoksa hepimiz az çok tahmin ediyoruz herhalde devletten gelen parayla okul idare edilemeyeceğini. Zor zanaat hakkaten para çok az çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Eğer okul aile birliği bağış adı altında para alıyorsa o bağışların listesini tutsun, biz bu bağışlarla bunları bunları yaptık, bize devletten bu kadar ödenek geliyor bu ödenekle de bunları yaptık desin, canımı yesin, hatta gidip ben de bağış yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 almalı okullar, devlet para vermiyorsa. eğitim en büyük yatırım sonuçta, eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar