fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 @babacum ahahahahah abi bilmiyodum umut sarıkayaya malzeme olduğumu. cidden bir de o fotoğrafı çekerken grup olarak geziye çıkmıştık çengelköye :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 BabacumMostors said: fastreloader said: 24. geyikli iskeleye gelip de şu sandalın fotoğrafını çekmeyen bir allahın kulu yok sanırsam 2 arkadaş gittiydik, ikimiz de çektik ehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 karikatür süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bende yıkıldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 o kupanın aynısından var bizde :) esprisi orda, admin kupası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 kupa? HA NE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ya biraz daha ps kullanabılırsın guzel efekler vermek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Cuce said: cerceve olarak fotorafın blurlu halini kullanmak cok iyi bi fikir dğeil gibi geldi bana. yanı zaten cerceve kullanmayı sevmıyen biriyim, bide bu kadar güclü bi cerceve yanlış bence. Etkisini cok azaltıyo fotorafların, kadrajı daraltıyo. Kadrajdan taşan objeler cizgiler sanki taşmıyomuş orda bitmiş gibi kalıyo, buda fotorafı iyice daraltıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bi kaç sorum olucak - 17. fotorafı nerde çektin ? - giriş ücretli mi? - damsız girilebiliyo mu? - mutluson kaçpara :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 6. foto 7.foto fln onları açıklar mısın nerde çektin nedir merak ettim çok önceden de merak etmiştim ama sormamıştım niye bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 fastreloader said: b1vRiP said: ben 5. fotorafı çok beğendim. nedir o bu arada? universal studios, waterworld. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 update update: 101. 102. 103. 104. 105. 106. 107. 108. 109. 110. 111. 112. 113. 114. komentz s'il vous plaît Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 jacabo said: ya biraz daha ps kullanabılırsın guzel efekler vermek içinçok fazla ps çok sahte geliyor bana ya, artık fotoğraflıktan çıkıp resim halini alıyor... Alexi_Septimus said: Cuce said: cerceve olarak fotorafın blurlu halini kullanmak cok iyi bi fikir dğeil gibi geldi bana. yanı zaten cerceve kullanmayı sevmıyen biriyim, bide bu kadar güclü bi cerceve yanlış bence. Etkisini cok azaltıyo fotorafların, kadrajı daraltıyo. Kadrajdan taşan objeler cizgiler sanki taşmıyomuş orda bitmiş gibi kalıyo, buda fotorafı iyice daraltıyo. haklı da olabilirsiniz ama ben daha çok içine çektiğini düşünüyorum, daha estetik duruyor bence... reddiye said: 6. foto 7.foto fln onları açıklar mısın nerde çektin nedir merak ettim çok önceden de merak etmiştim ama sormamıştım niye bilmiyorum waterworld, universal studios, Los Angeles. Dragonmax said: bi kaç sorum olucak - 17. fotorafı nerde çektin ? - giriş ücretli mi? - damsız girilebiliyo mu? - mutluson kaçpara :P:P ahahahah o bizim müzik kulübünün gösterisi, showband. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 108deki kızı gözüm bi yerden ısırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 17. yer güzelmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 108 deki kız'ın ismi ece, antalya'dan tanıosundur xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sigarayı dik koyduun fotonun yanına altı patlar koycaktın, o zaman kompozisyonun dibine vururdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Alexi_Septimus said: Cuce said: cerceve olarak fotorafın blurlu halini kullanmak cok iyi bi fikir dğeil gibi geldi bana. yanı zaten cerceve kullanmayı sevmıyen biriyim, bide bu kadar güclü bi cerceve yanlış bence. Etkisini cok azaltıyo fotorafların, kadrajı daraltıyo. Kadrajdan taşan objeler cizgiler sanki taşmıyomuş orda bitmiş gibi kalıyo, buda fotorafı iyice daraltıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zingairin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 aaaaa Ece! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 17 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Kızlardan sadece biri güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 fotoğrafların genel olarak güzelmiş, işi bildiğini anlayabiliyoruz. bazılarının espirisini pek anlamasam da geneli hoşuma gitti. fakat; kadrajlar o kadar doğru ki düzgün kadraj alayım derken özgürlükten muhaf kalmışsın gibi hissettiriyor. biraz daha rahat çeksen daha güzel olur bence. photoshopla düzeltiyorsan bile fotoğrafçı amca fotoğrafları gibi duruyor bu aşırı düzgün kadrajlı fotoğraflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 fotograf carceveleri o kadar kou ki icine bakamadim her resme adini yazmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar