Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fotolar bunlar (yeni konu taze resim)

fastreloader

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Cuce said:

cerceve olarak fotorafın blurlu halini kullanmak cok iyi bi fikir dğeil gibi geldi bana.

yanı zaten cerceve kullanmayı sevmıyen biriyim, bide bu kadar güclü bi cerceve yanlış bence. Etkisini cok azaltıyo fotorafların, kadrajı daraltıyo. Kadrajdan taşan objeler cizgiler sanki taşmıyomuş orda bitmiş gibi kalıyo, buda fotorafı iyice daraltıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
jacabo said:

ya biraz daha ps kullanabılırsın guzel efekler vermek için
çok fazla ps çok sahte geliyor bana ya, artık fotoğraflıktan çıkıp resim halini alıyor...

Alexi_Septimus said:

Cuce said:

cerceve olarak fotorafın blurlu halini kullanmak cok iyi bi fikir dğeil gibi geldi bana.

yanı zaten cerceve kullanmayı sevmıyen biriyim, bide bu kadar güclü bi cerceve yanlış bence. Etkisini cok azaltıyo fotorafların, kadrajı daraltıyo. Kadrajdan taşan objeler cizgiler sanki taşmıyomuş orda bitmiş gibi kalıyo, buda fotorafı iyice daraltıyo.

haklı da olabilirsiniz ama ben daha çok içine çektiğini düşünüyorum, daha estetik duruyor bence...

reddiye said:

6. foto 7.foto fln onları açıklar mısın nerde çektin nedir merak ettim çok
önceden de merak etmiştim ama sormamıştım niye bilmiyorum

waterworld, universal studios, Los Angeles.

Dragonmax said:

bi kaç sorum olucak
- 17. fotorafı nerde çektin ?
- giriş ücretli mi?
- damsız girilebiliyo mu?
- mutluson kaçpara :P:P

ahahahah o bizim müzik kulübünün gösterisi, showband.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:

Cuce said:

Sosyal ağlarda paylaş

fotoğrafların genel olarak güzelmiş, işi bildiğini anlayabiliyoruz. bazılarının espirisini pek anlamasam da geneli hoşuma gitti.

fakat;

kadrajlar o kadar doğru ki düzgün kadraj alayım derken özgürlükten muhaf kalmışsın gibi hissettiriyor. biraz daha rahat çeksen daha güzel olur bence. photoshopla düzeltiyorsan bile fotoğrafçı amca fotoğrafları gibi duruyor bu aşırı düzgün kadrajlı fotoğraflar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...