Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Merhaba bu göbek kısmının yan tarafında bulunan yağ kalıntılarından bahsediyorum.Göbek cok az var ama bu yanlar beni benden alıor :) nasıl eritebilirim bunları?Mekik cekiorm bi süredir ama bunlara pek faydası yok gibi.Önerileriniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Spor diyet. /thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 yan mekik ve ters mekik çekeceksin sehpa ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Geçen sene sigaraya başladıgımda 11 kilo verdim baya inceldim ama gene kalıyor bunlar anlamadım.Bence pek alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Kilo vericeksin. Vücudundaki yağları genel olarak azaltacaksın. Yağların yanlarda toplanması genetik bir şey. Kimi daha çok göbekten yağlanıyor, kimi yanlardan, kimi basenlerden... Ama belli bir yerden eritmek diye bir şey yok. Şuraya bir bak: http://www.pt.com.sg/articles/fat_burning_myths.php Burdaki yazı yanlar için değil, karın kasları için yazılmış. Ama mantık tamamen aynı. Edit: Son mesajını şimdi gördüm. İncelmene rağmen kalıyor diyorsun da... kalan şey ne? Yağ. Onlardan kurtulman için vücudunun yağ oranını düşürmen şart. Yanlardaki kasları geliştirmen biraz şekil verebilir, ama kasların üstü yağ ile örtülü kaldığı sürece seni yine de rahatsız edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Boşver göbek ve etrafındaki yağlarınla barışık olmaya çalış :) Cidden gitmiyor meret. Benim orta kısmında problemim var gitmiyor gitmiyor. Ya hayatını tamamen değiştirip kurtulacaksın yada barışık olacaksın. Ben ikinciyi tercih ettim karın kasları konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar