Mino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Arkadaşlar bugün bizim sokak kedilerine çaresiz bir yavruya rastladım. Yavrunun annesi yakınlarda değil ve aşağı yukarı bir aylık. Kendisi son derece insan canlısı, çok uzaklaşınca arkanızdan ağlıyor resmen. Benim bakacak yerim yok, komşunun ise aşağı yukarı 20 kedisi var, o yüzden pisiciğe acilen yuva aranıyor. Pisi Suadiye/Kadiköy'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 3. resmi koymasaydın kedi ölü derdim çok tatlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 1. fotoda bezmiş gibi üflüyor :) çok şirinmiş inşallah güzel bi yuva bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 çok tatlıymış, umarım güzel bir yuva bulur ben de sokakta buna benzer bir yavru gördüm 2-3gün mama verdim sonra mama veremedim 2gün fln, çarşıya çıkıp mama alacaktım, alamadım vs sonra aldım çok alayım dedim, geldim kedi kaybolmuş :F sanırım hayatı öğrenmeye gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Arabaların sevdiği türden kediler diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 istanbulda evim olsa alırdım bunu ya çok tatlı=) tekir kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Of. çok tatlılar ya, alerjim olmasa şu kedi tüylerine şunlardan kesin alıcam kendi evime, de hep hayalde kalıyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 neyse. kedi çok süpermiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 cidden cok tatli ve sevimli bir kediymis. umarim en kisa surede iyi bir yuva bulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar