Stblack Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hem ea hemde sayısal edit:de ayrı olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bak simdi aklıma geldi abim de ÖYS zamanında MFde türkiye 13.sü oldu ve motordan kalmıstı.Ne garip insanlar var hayatımda simdi farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ben derece falan yapamadım ama motorlar konusunda iyiyim. hayat bu azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ben hem derece yapamadım hem de motorlar konusunda iyi degilim durumum cok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 her türlü motora giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 kaç cc oldugu cok onemli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ehliyet sınavı açıklanmış ve geçmişim :)-D trafik 82 motor 88 ilkyardım 70 ilk yardımın köşesinden dönmüşüm asfas http://www.ehliyetsinavsonuclari.com/ehliyet_sinav_sonuclari.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 o turingten yapılan işlem geçerli değil, en azından almanya da geçerli değil. gayet kesin ülkeden ülkeye değişen kuralları var almanyanın ehliyet konusunda. hatta abd'deki eyeletlere göre bile değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 MOTOR_B 95 GİRDİ TRAFİK_B 88 GİRDİ İLKYARDIM_B 87 GİRDİ hepsi girdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 motor 95 trafik 86 ilk yardim 67 kafam girsin ilk yardim kadar. bir ise yarasa icim yanmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 nasıl yetemiyorsunuz şu dünyanın en kolay sınavına anliyamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 nasil yaziyorsunuz bu kadar gerzek mesajlari anlamiyorum ":D" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sonunda kıçımı kaldırıp gittip kursa eylül sonu başlıcam ekim sonu sınava gircem kasım sonu da nasipse direksiyon yanlız ben hazır o ortama girmişken motosiklet ehliyeti de alayım diyorum napmam gerekli fazladan bi gün gidip motosiklet direksiyonu sınavına mı gircem motosiklet direksiyonu sınavı nedir söyleyince garip geldi baya siz ne diyonuz ona xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 1er yanlış trafik ve ilk yardım pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 MOTOR_B 93 GİRDİ TRAFİK_B 78 GİRDİ İLKYARDIM_B 87 GİRDİ ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 trafik 78 mi :/ trafik geçme notu 85 olmalı bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sınava girmeden hiçbişi okumadım ki. sayı sorulan soruların çoğunu yanlış yapmışımdır heralde dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 motor - 90 trafik - 86 ilkyardım - 77 ilkyardım sux ya abi sanki doktor olcaz yerim lan öyle sınavı oh 77 almısım girmişim kocaman yazıo GİRDİ GİRDİ GİRDİ annem olcak psikopat kadın 100 - 98 - 100 yapmıs bi soruyla parayı kacırdı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 vay be sigil buyudunde ehliyet aliyosun heal len. kendimi yasli hisettim valla :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eFez Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 2. kez girdim ve bu seferde ilk yardımdan kaldım. evet salağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Odeon said: vay be sigil buyudunde ehliyet aliyosun heal len. kendimi yasli hisettim valla :s yaa yaa, eşek kadar adam olduk asdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Sinava ikinci kez girince sadece gecemedigim sinavdan mi giricem yoksa yine hepsinden mi ? Hepsinden girmek sacma ama sinav da sacma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 sadece geçemediklerinden dayıboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 direksiyon sınavı ne zaman yahu bu ağustosta girenler için ? grup dersi yapıcaz dedi adamlar, arayan soran yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bugün oldu bursa da dayı valla geçmişim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar