THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 evet yilladir balkonda duran kitaplardan kurtulma vakti geldi:) elimde 100den fazla kitap var seriler falan toplu alanlara promosyon kitap vermeyi dusunuyorum ne kadar cabuk cikarsa o kadar iyi. ayni fiyat araliklarinda 4 alana 1 tane 7alana 2 tane 10 alana 3 tane seklinde. İngilizce ler: R.A salvatore un paths of darkness collectors edition cildi 4 kitaplik cilt: 60 tl the temptation of elminster 10 tl servent of the shard 10 tl exile 10 tl tle legacy 10tl the reign of istar(dragon lance) 8 tl yoda: dark rendez vous 10 tl agatha christie a murder is announced 6 tl ---------------------------------------------- ölüm kapısı serisi 7 cilt hepsi var tanesi 11 tl ---------------------------------------------- ravenloft: 7 kitap ben strahd sislerin vampiri olulerin dansi kara gul sovalyesi oluler sehrinin efendisi olulerin krali kara gulun hayaleti tanesi 8 tl ---------------------------------------------- David Eddings belgariad serisi 5 kitap da var tanesi 5 tl tamuli serisi 3 kitap tanesi 8 tl elenium serisi 3 kitap tanesi 7 tl ------------------------------------------------ unutulmus diyarlar: kara elf uclemesi 3 kitap tanesi 8 tl drizzt do urden maceralari 4 kitap tanesi 8 tl buzyeli vadisi 3 lemesi 3 kitap tanesi 8 tl karanligin yollari ilk iki kitap tanesi 8 tl avcinin kilici serisi ilk iki kitap tanesi 8tl kizil golge serisi 3 kitap (unutulmus diyarlar degil ama salvatore yazmis gene) tanesi 7 tl avatar 3 lemesi 3 kitap tanesi 7tl salvatore: orumcek kralicenin savasi serisi ilk iki kitap var ayaklanma ve dagilma 7tl elaine cuningham :selgecidi ve buyucu avcisi 7 tl ikiside ayni yazarin drow kizi oda 7 tl elminster:bir buyucu yaratmak 8 tl ------------------------------------------------- simdi gelelim dragon lance kitaplarina ilk bahar safagi ve kis gecesi ejderhaları 5er tl yaz alevi ejderhalari: 12 tl ikinci nesil :10 tl ruhlar savasi serisi ilk iki kitap :tanesi 8 tl raistlin tarihcileri ilk iki cilt: tanesi 8 tl efsaneler uclemesi 3 kitap: tanesi 8tl yeni cagin ejderhalari serisi 3 kitap tanesi 8 tl dhamon efsanesi serisi 3 kitap tanesi 7tl kangin alayi 2 kitap: tanesi 6 tl (2. kitap mulgeara ayrildi) fistandantilu yeniden dogus:6 tl kara dalamar:7 tl karanlik ve isik 7 tl ----------------------------------------------------- simdide kalanlar ultima online teknokrat savasi serisi 3 kitap tanesi 8 tl margaret weis ve tracy hikmandan gezginin buyrugu 9 tl ursula k le guin yerdeniz buyucusu serisi 5 kitap tanesi 3 tl shannaranin kilici terry brooks 4 tl dark sun yesil gecit 4 tl warcraft ejderhanin gunu 8 tl ------------------------------------ star wars bolum 1 gizli tehlike 4 tl yeni umut 4 tl bolum 3 sithin intikami 4 tl kotuluk labirenti 4 tl ------------------------------------- agatha christie kitaplari 12 tane var tanesi 4 tl --------------------------------------------- ve en son okudugum Robert jordan: zaman carki serisi 13 cilt bende 11 cilti var otekiler cikmadi zannedersem. bir ciltte iki kitap var 50 milyon falandi zannedersem. tanesi 30tl --------------------------------------- istanbulda elden teslim tercihim toplu alimlarda kargo olayina girebilirim. gene toplu alimlarda alim sayisina gore kitap vericem promosyon yeterki ciksinlar elimden:) kitaplarin durumu hakkinda bilgi icin ozelden mesaj atabilirsiniz. bu arada simdi baktim baya kitabimi carpmislar zamaninda eksikler o yuzden heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 kangın alayının 2.sini alıyorum kesinlinkle ayır bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ahah tamam ala ala bi tanemi aldin 3 er 3 er alin kardesim promosyon kitap vericem hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ya onu zamanında kaybetmiştim boş durmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Elimde olmayanlarin hepsini almak isterdim lakin yine param yok. Şayze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 mulgear6 said: ya onu zamanında kaybetmiştim boş durmasın Seti bozma lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 adama 2 günlügüne internetini kirala :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sonra okuman için ödünç veririm xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 edik bu ozel msj olcaktı yanlıs click XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Takas düşünür müsün tharkas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Tharkas tavsiye ettiğin bir seri varsa drizzt dışında alıyım bari senden para kitapevine gideceğine sana gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 takas yapmiyorum dedigim gibi amacim kitaplari elden cikarmak:( custodem benim en sevdigim seri olum kapisi serisiydi uzun soluklu olanlardan. david eddings in serileride güzel bunlardan sanmıyorum kimse hoslanmasın. ufak serilerden kızıl golge fena degil avatar gayet iyi elaine cuninghamın selgecidi ve buyucu avcisi enteresan hereks begenmez ben begenmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 UZUN SERİ YA HEMEN FAVORİ OLDU :D yarın alabilirim bu arada uygunsan kadıkoyden df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 lan benim dragon lance de çok eksik var zamanında arkadaşlara verdim gelmediydi eksik olanları tamamlayabilirim aslında bi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 margaret weis ve tracy hikmandan gezginin buyrugu 9 tl nası bişey bi de efsanelerde hangi kitaplar vardı kalkıp bakmaya usendim var mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 O balkonu merak ettim ben yahu ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 margaret weis ve tracy hikmandan gezginin buyrugu: okumadim nerden cikti bilmiyorum bende kalin bi kitap. efsaneler uclemeside ikizlerin savasi sinavi cart curt hafta ici uygun oluyorum ben kadikoy bostancı maltepe hepsi uyar. teslimatida 4-5 aliciyla ayni anda yapalim bende git gel git gel yapmiyim kadikoye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 tamam geç onları ayrılmadı mulgeara satıldı dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 belgariad 1 i kaybetmişim alayım dicektim ama tek kitap için kargo üzer beni derinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Belgariad 6-7-8-9-10 vardı mesela bende onunla sende varolan bi seriyi değişebilirim manasında yazmıştım takası. 1. 5liği okuduysan 2. 5 lik seri de ilgini çekebilir sonuçta hikaye 10. kitapta bitiyor tam olarak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ilk 5 ide hatirlamiyorum bile:) bu tarz kitap pek okumuyorum artik en guzelleri okuduk bitti artik yok yani guzel kitap pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 maloryon mu neydi 2. seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bende de var hepsi ya ben de mi satsam dedim bir an sonra ne işime yarıcak yani para geçicek elime sonra harcıcam biticek. kitaplar orda duruyo en azından yıllarımı verdiğimi falan hatırlıyorum baktıkça bi tebessüm oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ticareti baltalamak gibi olmasın ama "kızıl gölge" berbattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ilk kitabı iyidir kızıl gölgenin. sonrakiler batırır. halfling x elf le olayı bitiriyor sonraki kitaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar