THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 age of conanda lvl 80 barbarian vasat itemler az miktarda para warhammerda lvl 33 magus rl da 30 onemi yok yani pek itemlerde dandik. ikiside satilik age of conan 60 tl warhammer 30 bilmiyorum fiyatlar nasil bilmem piyasayi pek heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Senden süper satıcı olur THARKAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ahah pahalimi kactim noldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 hayır insan kendi sattığı şeyi över sen direk "vasat, dandik, önemsiz, çok rezil" diye girişmişsin hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 eheh elimde duruyor ole satiyim gitsin dedim simdide atamadigim kitaplar var onlarida satisa koyucam baya ozel mesaj geldi bu bolum işlevli sanirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 hey yavrum hey kimin bölümü bak bi. paticik burdan ekmek yiyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar