soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 portakal suyuna dönüşen tablet vitaminlerden kullanıyorum, bi de laroxyl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 majezik alırım başım ağrırsa falan başka birşey kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 öncelikle kendi seçiminiz ama bi yanınız ağrıdığında ağrı kesici atmakta zarar yok :) vücudunuz ağrı kesiciye bağımlı olması veya ilerde daha büyük bi ağrıda ağrı kesicinin işe yaramaması gibi kaygılarınız olmasın. bunlar tıbbi olarak doğru değil. ama uzun süre her gün ağrı kesici kullanmk da iyi değil, böbreğe ve karaciğere zararlı bi meret :) vitamin kullanmanızı öneririm... bana çok saçma geliyor ama meyve sebze tüketen insanlarda vitamin eksikliğine bağlı hastalıklar görülüyor... nedenini bilmiyom meyveler de bozuldu heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Başım ağrıcak gibi olduğunda avimigren alıyorum bende.Onun dışında çok ilaç içmemeye çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 tylolhot ve asprinden öteye reçetesiz ilaç içmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 A-ferin kapsül, hergün en az 30 tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar