noil Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Arkadaşlar slicing 1 i edindim ama gördüğüm üzere hemen hemen hiç bir işe yaramıyor, refresh ettiğim anda hack olayı tamamen boşa gidiyor. birde 27000 lik görevden sadece 31000 e çıkartabildi. bilmediğim bir şey mi var?
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Hayır o olay öyle,refresh edersen slice yok olur.Ayrica terminallerle uğraşma bence,direk containerlara devam et.Weapons a gelince de slice için cdef pistol satılır orda burda,onlardan al son 2 kutuyu da öyle hallet.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P
noil Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 terminallerden daha fazla para alabilmek için slicing skillimizin yüksek olması mı gerekiyor? ben sanmıyorum çünkü hiç bir skillde mod almıyor..
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Slicing skill mod değildir.Slice kolonunda ilerledikçe daha fazla şey slice edersin sadece ve sliceladığın yüzde artar.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P
noil Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ben sadece terminallerden daha fazla para alabilmek için smuggler almıştım zaten, son sorum bu skilli artırdıkça para kazanma oranım artar mı?
Öne çıkan mesajlar