noil Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Arkadaşlar slicing 1 i edindim ama gördüğüm üzere hemen hemen hiç bir işe yaramıyor, refresh ettiğim anda hack olayı tamamen boşa gidiyor. birde 27000 lik görevden sadece 31000 e çıkartabildi. bilmediğim bir şey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Hayır o olay öyle,refresh edersen slice yok olur.Ayrica terminallerle uğraşma bence,direk containerlara devam et.Weapons a gelince de slice için cdef pistol satılır orda burda,onlardan al son 2 kutuyu da öyle hallet.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 terminallerden daha fazla para alabilmek için slicing skillimizin yüksek olması mı gerekiyor? ben sanmıyorum çünkü hiç bir skillde mod almıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Slicing skill mod değildir.Slice kolonunda ilerledikçe daha fazla şey slice edersin sadece ve sliceladığın yüzde artar.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ben sadece terminallerden daha fazla para alabilmek için smuggler almıştım zaten, son sorum bu skilli artırdıkça para kazanma oranım artar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar