Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Ne yapmak lazım. Böyle olmasın sonra ya :(
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 aciyor mu, aciyorrsa topuk dikeni olabilir. nasir pedi gibi dalgalar var onlardan alabilirsin topuk icin olanlari var, ayakkabinin tabanina koyuyosun topugun orasinin vurmasini engelliyo
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 spoiler içinde olsa daha iyi olurmuş o resim, korku filmi gibi
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 off spoiler yapsaydın :( tuhaf oldum görünce. neyse şey var ya böyle nasır taşı diyorlar galiba zımpara gibi. Onla zımparala ayacıklarını. penth'in dediği naneyide kullanabilirin.
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 topuk taşı kullan. Ama önce; said: Ayaklarınızı içinde birer çorba kaşığı gliserin ve deniz tuzu olan ılık suda bekletin.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 dikkat ederseniz geçmiş zaman kullanmıs artık degil o resimden sonra degil
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Sertleşme. You're doing it wrong.
aente Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 toplum sertlesiyor olarak okudum, sokaga cikamiycaktim.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 batma matma yok ya. Böyle ilerde akarsular gibi yarılmasın istiyorum sadece. Bir ayagımın topugu cillop gibi öbürünü elliyince eline kuru geliyor iğrenç bi his. Uzman tv'ye baktım taşla daha beter sertleşiyormuş. Krem mrem sür diyor. Fetiş'e mi bagladık ne
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bepanthene sürüyorum ben ayaklarıma sonrada kışın kalın pamuklu bi çorap yazın ise ince pamuklu bir çorap giyiyorum. yımışacık oluyor.
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 İnce pamuklu çoraplı resimleri alabilir miyiz acaba? Tamamen tutorial amaçlı, yanlış anlaşılmasın.
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 egzama falan da olabilir. eğer ciltte bu tip başka sorunlar da varsa bir cildiyeciye git. sürdüğün kremlere dikkat et bir de. eğer varsa, mantar-egzama tipi hastalıklar nemlendirici etkisi olan kremlerle daha beter oluyor.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 abi egzema filan degildir saçmalamayın büyük numara (hafif de olsa) ayakkabıdan olabilir konversler de yapıyo http://www.bizimdoktor.com/egzema
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Büyük numara ayakkabı diyon da biri büyük biri tam mı berk? Biri cillop gibi diyo. Bi daha baktım fail vermiyim diye. Ayakkabı denenirken sağ ayak denenir benim bildiğim. Küçükken öyleydi en azından. Ama resimdeki sol ayak gibi duruyor. Yani bir ayakkabının büyük diğerinin normal olması ihtimali kalkıyor. (Ya da stajda yapıcak bişi bulamamak ve evde bekleyen raidlerden dolayı artık saçmalıyorum)
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Silmarwen said: Büyük numara ayakkabı diyon da biri büyük biri tam mı berk? Biri cillop gibi diyo. Bi daha baktım fail vermiyim diye. Ayakkabı denenirken sağ ayak denenir benim bildiğim. Küçükken öyleydi en azından. Ama resimdeki sol ayak gibi duruyor. Yani bir ayakkabının büyük diğerinin normal olması ihtimali kalkıyor. (Ya da stajda yapıcak bişi bulamamak ve evde bekleyen raidlerden dolayı artık saçmalıyorum) BU benim ayagım degil lan örnek olsun diye koydum. Bu ayak cok yol yapmış...
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 benim sol ayagım 1 numaraya yakın daha büyük :/ mecburen sola göre ayakkabı alıyorum sag biraz ufak kalıyo malesef hatta simdi ölçtüm 0.8 cm daha küçük sag ayagım
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Bende onu diyecektim.Ayakkabılar standar eşit boyda olsa bile ayak öyle mi acaba? BU arada 1 numara da çokmuş be sdf
Öne çıkan mesajlar