Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Ne yapmak lazım. Böyle olmasın sonra ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 aciyor mu, aciyorrsa topuk dikeni olabilir. nasir pedi gibi dalgalar var onlardan alabilirsin topuk icin olanlari var, ayakkabinin tabanina koyuyosun topugun orasinin vurmasini engelliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 spoiler içinde olsa daha iyi olurmuş o resim, korku filmi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 off spoiler yapsaydın :( tuhaf oldum görünce. neyse şey var ya böyle nasır taşı diyorlar galiba zımpara gibi. Onla zımparala ayacıklarını. penth'in dediği naneyide kullanabilirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 topuk taşı kullan. Ama önce; said: Ayaklarınızı içinde birer çorba kaşığı gliserin ve deniz tuzu olan ılık suda bekletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 slm ayak fetişiydim bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 dikkat ederseniz geçmiş zaman kullanmıs artık degil o resimden sonra degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 topum sertleşiyor diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 topuk taşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Sertleşme. You're doing it wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 toplum sertlesiyor olarak okudum, sokaga cikamiycaktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 batma matma yok ya. Böyle ilerde akarsular gibi yarılmasın istiyorum sadece. Bir ayagımın topugu cillop gibi öbürünü elliyince eline kuru geliyor iğrenç bi his. Uzman tv'ye baktım taşla daha beter sertleşiyormuş. Krem mrem sür diyor. Fetiş'e mi bagladık ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bepanthene sürüyorum ben ayaklarıma sonrada kışın kalın pamuklu bi çorap yazın ise ince pamuklu bir çorap giyiyorum. yımışacık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 İnce pamuklu çoraplı resimleri alabilir miyiz acaba? Tamamen tutorial amaçlı, yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 egzama falan da olabilir. eğer ciltte bu tip başka sorunlar da varsa bir cildiyeciye git. sürdüğün kremlere dikkat et bir de. eğer varsa, mantar-egzama tipi hastalıklar nemlendirici etkisi olan kremlerle daha beter oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 egzama nası bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 abi egzema filan degildir saçmalamayın büyük numara (hafif de olsa) ayakkabıdan olabilir konversler de yapıyo http://www.bizimdoktor.com/egzema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Büyük numara ayakkabı diyon da biri büyük biri tam mı berk? Biri cillop gibi diyo. Bi daha baktım fail vermiyim diye. Ayakkabı denenirken sağ ayak denenir benim bildiğim. Küçükken öyleydi en azından. Ama resimdeki sol ayak gibi duruyor. Yani bir ayakkabının büyük diğerinin normal olması ihtimali kalkıyor. (Ya da stajda yapıcak bişi bulamamak ve evde bekleyen raidlerden dolayı artık saçmalıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Silmarwen said: Büyük numara ayakkabı diyon da biri büyük biri tam mı berk? Biri cillop gibi diyo. Bi daha baktım fail vermiyim diye. Ayakkabı denenirken sağ ayak denenir benim bildiğim. Küçükken öyleydi en azından. Ama resimdeki sol ayak gibi duruyor. Yani bir ayakkabının büyük diğerinin normal olması ihtimali kalkıyor. (Ya da stajda yapıcak bişi bulamamak ve evde bekleyen raidlerden dolayı artık saçmalıyorum) BU benim ayagım degil lan örnek olsun diye koydum. Bu ayak cok yol yapmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 benim sol ayagım 1 numaraya yakın daha büyük :/ mecburen sola göre ayakkabı alıyorum sag biraz ufak kalıyo malesef hatta simdi ölçtüm 0.8 cm daha küçük sag ayagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Bende onu diyecektim.Ayakkabılar standar eşit boyda olsa bile ayak öyle mi acaba? BU arada 1 numara da çokmuş be sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 AYAK KANSERİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar