Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ama yeter ya

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Şimdi çıkıyorsun sokağa,en hayvanımsı adama naber len deve diyorsun.Adam sana bönbön bakmaya başlayınca,ne bakıyon lan deve de.Adam de get işine belanı arama derse,her yanın bela olsa ne yazar lan d.llama de.

Sonuçta dayağı ye.Israrcı ol.yere düştükçe tekrar kalk.sonra git eve uyursun.

terbiyelenmiş et gibi yumuşacık olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

SiNKHoLe said:

Saat 10-11 e kadar oturan birinin gün icinde bi isi yoktur ve uyuyarak geciriyodur. Uyuma simdi cik disari kendini biraz yor. Aksam saat 8 e kadar uyursan heralde gece uykun gelmez.

ett malesef yapıcak bişi yok ama uyku düzeninde bi sorun yoktu 3 gün öncesine kadar.Neyse yorayım ben kendimi dahada bakalım

ayrica @di

ne için ilgi çekicem ki? onu geçtim uyyamıyorum diye ilgi çekmek hele patide biraz anlamsız :) daha orjinal bişi bulurum biraz zorlasam ilgi çekmek için yapsam lol
Sosyal ağlarda paylaş

SiNKHoLe said:

Saat 10-11 e kadar oturan birinin gün icinde bi isi yoktur ve uyuyarak geciriyodur. Uyuma simdi cik disari kendini biraz yor. Aksam saat 8 e kadar uyursan heralde gece uykun gelmez.

ett malesef yapıcak bişi yok ama uyku düzeninde bi sorun yoktu 3 gün öncesine kadar.Neyse yorayım ben kendimi dahada bakalım

ayrica @di

ne için ilgi çekicem ki? onu geçtim uyyamıyorum diye ilgi çekmek hele patide biraz anlamsız :) daha orjinal bişi bulurum biraz zorlasam ilgi çekmek için yapsam lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...