Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 sabah 10.30 ve 3.gün oluyo hala uyyamıyorum of ne denediysem olmadı sızamadım,uyku ilacı işe yaramadı,öyle kafama takılan bişide yok derdim ne lan benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ETKİLENDİM. ayran iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Temiz bir dayak yesen uyursun bence1!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ayran denedim ballı süt dedi anam onu denedim yok işe yaramıyo babam git iç eşşek gibi bayıl dedi oda işe yaramadı gene derdim ne lan benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 çık 1 saat koş sonra günlük bir sürü iş hallet. eve gel 1 litre ayran iç panjurları kapat ses izolasyonu yap ve uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Şimdi çıkıyorsun sokağa,en hayvanımsı adama naber len deve diyorsun.Adam sana bönbön bakmaya başlayınca,ne bakıyon lan deve de.Adam de get işine belanı arama derse,her yanın bela olsa ne yazar lan d.llama de. Sonuçta dayağı ye.Israrcı ol.yere düştükçe tekrar kalk.sonra git eve uyursun. terbiyelenmiş et gibi yumuşacık olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Ya da gidip saatlerce yüz.Dal çık.Dipten taş çıkar.Sonra git yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 istanbuldayim yüzücek yer yok,yürüyüşü denedim,dayak yemeğe niyetim yok,ses ve ışık izalasyonu var ama yok olmuyo uyyamıyorum lan deliricem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Ben de dayak fikrini destekliyorum ama istemiyorsan kitap oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 denedim 2 saat kadar önce olmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Saat 10-11 e kadar oturan birinin gün icinde bi isi yoktur ve uyuyarak geciriyodur. Uyuma simdi cik disari kendini biraz yor. Aksam saat 8 e kadar uyursan heralde gece uykun gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Netcafe said: denedim 2 saat kadar önce olmadı :/ Abi bi git ol o zaman ne diyelim =) Ilgi cekmek icin mi yapiyosun nedir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 SiNKHoLe said: Saat 10-11 e kadar oturan birinin gün icinde bi isi yoktur ve uyuyarak geciriyodur. Uyuma simdi cik disari kendini biraz yor. Aksam saat 8 e kadar uyursan heralde gece uykun gelmez. ett malesef yapıcak bişi yok ama uyku düzeninde bi sorun yoktu 3 gün öncesine kadar.Neyse yorayım ben kendimi dahada bakalım ayrica @di ne için ilgi çekicem ki? onu geçtim uyyamıyorum diye ilgi çekmek hele patide biraz anlamsız :) daha orjinal bişi bulurum biraz zorlasam ilgi çekmek için yapsam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 SiNKHoLe said: Saat 10-11 e kadar oturan birinin gün icinde bi isi yoktur ve uyuyarak geciriyodur. Uyuma simdi cik disari kendini biraz yor. Aksam saat 8 e kadar uyursan heralde gece uykun gelmez. ett malesef yapıcak bişi yok ama uyku düzeninde bi sorun yoktu 3 gün öncesine kadar.Neyse yorayım ben kendimi dahada bakalım ayrica @di ne için ilgi çekicem ki? onu geçtim uyyamıyorum diye ilgi çekmek hele patide biraz anlamsız :) daha orjinal bişi bulurum biraz zorlasam ilgi çekmek için yapsam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 cubbeli ahmet hocanın dediğini yap 900 allah cek uyursun :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bak bu denemeye değer...cübbeli dediyse doğrudur zaten.. o kadar sıkılırımki artik bayılırım ztn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ben misler gibi uyuyorum aksam 1 gibi yatıp sabah 8de kalkıyorum ne kadar mutluyum siz insanlar var neden uyuyamamak? eskiden bende uyuyamıyodum,staj saolsun duzene soktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 üst kattaki çalışma yüzünden her gün 10.30 da uyanıyorum kafayı yiyicem 4. günü bu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Uyudun lan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 uyku kanseri olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar