BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ya ordum gelismiyo bi turlu 5 6 adam oluyo hep nedne aceba generallerimde war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 komunist bile olsan biraz yüksek tutmak gerekiyo asker ücretlerini, armybase olmadanda mutsuz oluyolar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Guard tower mıdır nedir ondan yap sağa sola. Ama 5-6 kişilik ordu kötü değil aslında. İsyancılar en felaket batırdığım oyunda 10 kişi falan saldırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 her armoury'e 3/2 general geliyo, her general'e için 1 guard station dikebiliyosun her station'a 3 tertip geliyo, öle hesapla. işte bone. normal maasın üstünde tutarsan bide rahat rahat doluyolar. veya ölümüne militaristse halkın direk beleşe asker falan oluyolar böle, ama armybase olması lazımki yatıcak yerleri yemekleri olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 aldim oyunu http://pds.exblog.jp/pds/1/200905/27/21/a0018521_133148100.jpg kurmaya kasicam ehueehuehu keske sineyke benziyen avatarda acabilsem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bigboss tipli acabliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 uniformalar sunnet cocugu gibi masallah http://www.jewishaz.com/issues/060303/stalin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Steam patch gibi ufak birşey var, 2 harita ve avatar ekliyor. Bir de yama var. Ne yapıyor bilmiyorum ama nerf içerdiğini okumuştum. Benim El Presidente korsan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sey dicem yemek dagitiminda sorun yasiyorum 3 tane corn farmim war millet acliktan oluyo market placede war nereye yemek dagilmiyo gorebilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yetmıyodur yemek, verimliliği kötüdür arsalar bazen düşüyo kirlilikten falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bide sey cok sacma ya binalarin hepsinin yola tam baglanmamasi baglamassan gunlr suruyo admalarin gidip gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 olm cok korkunc durumdayim nufus bi 120 oluyo sonra 105 dusuyo 125 oluyo 110a dusuyo bole resmen milelt olmee gelio fil mezarligi gibi ulke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Clinic ve Hospital ile ömür uzatabiliyorsun. 5 kez stack oluyordu galiba, elemanlar 5 sene fazla yaşıyor. Tabii senin durumunda millet açlıktan da ölüyor olabilir. Almanac'dan kontrol edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Yeni başladım oynamaya fakat build dediğimde merkezden uzak yerlerdeki inşa alanlarında çalısan olmuyor dolayısıyla istenilen binayı da yapamıyorum çaresi ne bunun? (asfalt falan dosuyorum) bir de para nasıl kazanıcaz tütün kahve seker tarlası yapıyorum bol bol ama borç içindeyim anlamadım bu işi ben ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 1. abi yol yaparsan binalar cok daha hizli yapilir 2. construction yerinw ar di mi ilerde 3 4 tane yapman gerekebilir ozellikle airport gibi buuk islere girersen 3. yol yapmassan iscilerin her yere yurur o sebeble en sikko binaya bile yol sart sart gorunmese bile para icinde sole bisi war 1. asla -ye gecmemeye calis cunku eksiye gecersen usa ve ussr seni sevmiyo daha az yardim ediyo oda daha az para kzanmak demek 2. asil para 2 iste a)fabrika ozellikle cigar ve rum b) oil refinery oilwell yada mine gibi kaynaklar sadece baslangicta hizli baslamak icin ise yariyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Uzaklık sadece ulaşım süresini arttırıyor. Ya Cons. Office'de işçin yok, ya başka bir yerdeki binada çalışıyorlar ya da işçilerin grevde. Tarlalarda diker dikmez verim alamıyorsun. 3 sene miydi neydi, öyle uzun bir süre sonra ürün oluşuyor. Başlardaki parasızlığı oduncu dikerek aşabilirsin. Dikkat etmen gereken şey kazandığından fazla harcamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 baslarda oduncu ve mine a mahkumsun zaten hatta en uzucu sey gold mine kullanmak zorund aolmak bole icim aciyo jewelrye gitcek goldu satmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Eh, işletecek tesisi kurmadan maden yapan El Prensidente, isyancılar haklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 irona ve bakarite yk zaten isleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Gold dedin mi demedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Ha bi de denizin ortasına balık ve oil facility leri kuramıyorum. Ve evet haklıymıssınız ben inşaat şirketini yapmadım ilk oyunda es geçmişim belki de ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 arcane said: Gold dedin mi demedin mi dedim aga aci bi gercek diye denizin ortasina balikci kurmucan kenarina kurcan bi kizmi denizde bi kismi karada olcak ayni sekildede petrol icinde yakinina oil refinery yollucan femi gidip gelcek well kurmucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 İlave olarak balıkta galiba kirlilik de bir faktör. Mesela ağır endüstri yaptığım bir oyunda bütün sahil şeridi kırmızıydı. (denizdeki kısım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 birbirine cok yakın cok sayıda yaparsanız balıkcı bi süre sonra toparlanamıycak kadar telef oluyo ordaki balık oranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Bazı şirketlerde çöp poşeti tarzında işaretler cıkıyor anlamını bilen var mı acaba? Bir de diğer yardım ve öneriler için teşekkürler baya işe yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar