senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 etli pilav var, gelirmisin diyecekler çay günlerine, çiğ köfte günlerine çağrılacaksın hep. hocanın evinde sohbet varmış, sonra da etüd yapcakmış diyecek arkadaşların... bizde geçtik bu yollardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 "The Blue Casket" said: Kazanamayacak olursan dünya'nın muhtelif yerlerinde cüzi ücretler karşılığında üniversite kapısı açıcaklar sana Afganistan'a giden vardı. Azerbaycan'dan Almanya'ya antin kuntin yerlerdeki şubelerinin anahtarını verecekler sana. Giderim valla hiç farketmez şaman alıyorlarmıymış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 MAKLUBE ! KAÇIN ! hiç yemedim o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Necro said: "The Blue Casket" said: Kazanamayacak olursan dünya'nın muhtelif yerlerinde cüzi ücretler karşılığında üniversite kapısı açıcaklar sana Afganistan'a giden vardı. Azerbaycan'dan Almanya'ya antin kuntin yerlerdeki şubelerinin anahtarını verecekler sana. Giderim valla hiç farketmez şaman alıyorlarmıymış ? Şaman girer imam çıkarsın ayık ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 senko said: etli pilav var, gelirmisin diyecekler çay günlerine, çiğ köfte günlerine çağrılacaksın hep. hocanın evinde sohbet varmış, sonra da etüd yapcakmış diyecek arkadaşların... bizde geçtik bu yollardan... Gidiyorum zaten geçen sana maklube hariç her haltı yedik :) Etüd yapıcaz diye gittik oturduk risale-i nur kulliyatini falan okudular vs oluyor böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 "The Blue Casket" said: Necro said: "The Blue Casket" said: Kazanamayacak olursan dünya'nın muhtelif yerlerinde cüzi ücretler karşılığında üniversite kapısı açıcaklar sana Afganistan'a giden vardı. Azerbaycan'dan Almanya'ya antin kuntin yerlerdeki şubelerinin anahtarını verecekler sana. Giderim valla hiç farketmez şaman alıyorlarmıymış ? Şaman girer imam çıkarsın ayık ol Asla abi yarın mesela mis gibi suyumu içerim yemeğimi yerim ben banane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ama gözlerinin önünde yeme yine de günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 daha dur bi bölüm kazan asıl o zmn yapışıcaklar. önce devlet yurtlarına çemkirirler, ev arkadaşıyla kalmak kötülenir, abiler pohpohlanır, okulda da arka garantisi verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 maklube süper bişey lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 cihant said: daha dur bi bölüm kazan asıl o zmn yapışıcaklar. önce devlet yurtlarına çemkirirler, ev arkadaşıyla kalmak kötülenir, abiler pohpohlanır, okulda da arka garantisi verilir. Valla en rahatı nasılsa onu yaparım ben pragmatik bi adamım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 başlıcam feminize. ramazan geldi femciler açıldı. CIK CIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 sahur kaçta ya. açım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 femci derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Deacon said: başlıcam feminize. ramazan geldi femciler açıldı. CIK CIK. temciyim ben gün ağırmadan önce sabaha doğru f-e-m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bir de feminizm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ShadowFury said: ne köprüsünden? its a trap sırat köprüsünden biliyorum iğrencim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar