Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oruç

Deacon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"The Blue Casket" said:

oha 3 yıla 2000 lira iyiymiş. 1 yıla 4000 lira neree 3 yıla 2000 lira nere bu pek çok şeyi açıklar tabi

sınavı kazan da gerisi yalan dolan

1 yıl beleş iki yıl da %60-70 burs şeysi.
Mesaj tarihi:
Necro said:

"The Blue Casket" said:

oha 3 yıla 2000 lira iyiymiş. 1 yıla 4000 lira neree 3 yıla 2000 lira nere bu pek çok şeyi açıklar tabi

uğur filan vermedi mi burs ? femi bilmem de diğer malum dershanelerin özellikle biyoloji derslerinde saçını başını yolarsın işin faslı böyle aslı ayrı diye anlatır dururlar
Mesaj tarihi:
"The Blue Casket" said:

Necro said:

"The Blue Casket" said:

uğur filan vermedi mi burs ? femi bilmem de diğer malum dershanelerin özellikle biyoloji derslerinde saçını başını yolarsın işin faslı böyle aslı ayrı diye anlatır dururlar

Bilmem yd'den giricem ben o yüzden ilk girdim kaldim burada zaten.
Mesaj tarihi:
Necro said:

"The Blue Casket" said:

Necro said:

"The Blue Casket" said:

Bilmem yd'den giricem ben o yüzden ilk girdim kaldim burada zaten.

Ömrün boyunca hep telefonla arayacaklar seni üniversiteyi yaşadığın şehrin dışında kazanırsan hiç tanımadığın adamlar kolaylık sağlarız biz ona diye arayacaklar
Mesaj tarihi:
Kazanamayacak olursan dünyanın muhtelif yerlerinde cüzi ücretler karşılığında üniversite kapısı açıcaklar sana Afganistan'a giden vardı. Azerbaycan'dan Almanya'ya antin kuntin yerlerdeki şubelerinin anahtarını verecekler sana.
Mesaj tarihi:
FromTheHell said:

ozan numaranı değiştir.

Arkadaşım telefon numaramı bütün ingilizce kurslarina vermis

dilko,gökdil,just english,british english vs.

g*t herif...
  • Yeni Oluştur...