hella Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Divx'ini şimdi izledim sevmedim valla. Yani tamam arada bir korkutuyo ( arada bir değil aslında :)) ama konusu çok saçma Öle hoplamak fln istemiyosanız arada, izlemeyin hiç derim. [Bu mesaj hella tarafından 26 Şubat 2003 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ben de duydum da ismi çok özenti yahu[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 abi şöyle kamera açılarıyla ani olaylar ile insanları korkutan filmlere geirlim ya da korku demezler mi (bkz. Ghost Ship, yarısında çıktık gittik kankayla, kusuyoduk özellikle fasulye sahnesinden sonra)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 o kadar mı kötü ? afişi güzele benziodu[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 lol afiş güzel diye git istersen ehah film klişelerle doluymuş ama korku manyağı bi adamın sevebileceği bi film yine de .. ghost ship i sevdiyseniz bunu da seversiniz ama benim param fazla değil diyosanız izlemeyin türünden bi film[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 GİTMEYİN GİTMEYİN İĞRENÇ!! REZALET!![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 goarthın yorum süper yanlız :)[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Evet afiş bayağı ilginçti.Bayağı.[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ben bu filmi indirip bi scan etmiştim..kötü bişeye benzettigimden sildim direk izlemeden.. harelde ii yapmısım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 The Ring'i sevdiysen git yani. Ama ben ne the ring i ne bu filmi sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ring den daha iyi diosun yani ? hiç sanmıorum.[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: arcane, 27 April 2003 16:49 tarihinde demiş ki: ring den daha iyi diosun yani ? hiç sanmıorum.[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... daha iyi demiyorum canım. ki bence 2 side berbat filmler ama ring tarzı bi film ve onu seydiysen bunu da seversin diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ring e berbat film diosan bence zaten bişe anlamıosundur :)[/b][hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... [Bu mesaj arcane tarafından 28 April 2003 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Ring Korku filmi Değil ki. Aciip geren bir gerilim filmi. Yani filmi ben kuzenlerle izledim herkes gerildiğinde yaptığı tii ye alma korumasını çalıştırdı filmde :) GErim gerim gerildik yani :)[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Bu film gerçekten iğrenç,ne yapmışlar bunlar.Ring'in yanında bu toplu alanlarda projektörden gösterilen VCD film gibi kalır.Ayrıca Ringu'yu bulup izleyin 1999 Uzak Doğu versionu Ring'in.[Ring,Ringu'dan esinlenmş][hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar