MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bende uo olmadığı için deniyemiyorum. Free acc. ayarladım. girip test edebilirmsiniz bide nasıl soleyebilirmmisiniz? 212.98.241.78 port :4433 biraz koşturun falan. 2senedir uo oynamıyom işte test edin. nası sizce ona göre davranıcam..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Yani stabilite ve hız bakımından. shard değil yoksa dsadece deneme..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Şimdilik iyi gibi duruyor. uçabiliyorum :D tabii bunu daha fazla kişi varken denemek daha iyi olur bağlantı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 2 mbps hat p4 2.0 512 ram 380 gb harddisk var. Dosya deposu için kullanıyorum. Diğerlerindeki hatları buna aktardım bazılarını. 512 k idi. şimdi 2 mbps oldu işte. Makine bnette..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Ram'i arttır bence.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 sende uo yoksa eğer nasıl scripting ile uğraşıyor ve nasıl server kuruyorsun ? İnsana kendi hatasını ancak kendisi gösterebilir . Başkalarının sözünde doğruyu bulmak zordur !!![signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ben yazmadımki scriptleri pvp serverı kurulacak falan işte http://www.paticik.com/forum/view.php?id=74658 burda bahsi geçen konunun ilk ayağı işte.. bende sadece hat var.. bloodless arkadaşımız scriptleri falan yazıyo hazırlıyo. bunu birinden aldım test amaçlı sphereı kurabiliim die içindekiler olmaycak yani..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah [Bu mesaj nedanko tarafından 12 Haziran 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 zgrw tam bir paticik üyesi gibi davranmış hll.[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denizesen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: nedanko, 12 Haziran 2004 15:47 tarihinde demiş ki: Bende uo olmadığı için deniyemiyorum. Free acc. ayarladım. girip test edebilirmsiniz bide nasıl soleyebilirmmisiniz? 212.98.241.78 port :4433 biraz koşturun falan. 2senedir uo oynamıyom işte test edin. nası sizce ona göre davranıcam.. Ufak bir sorum olcak. Bu serwer şu anda açıkmı bir türlü bağlanamıom da ?[signature][hline]A boy who had colorful and untidy hair,sat down near a old person. When the old person noticed him," Ohh m'i know U!" and added huh U R my son. Once i Had been with a parrot!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Deneme amaçlı açılmış büyük ihtimalle kapalıdır.[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 512 ram 150 kişiey kadar idare eder seni makineye başka bişi kurmazsan.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Cehennem.Org Hayatın Akışı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar