Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 %70 ' e kadar geliyo ama tıkanıp kalıyo sonra hata veriyo. Patc aborted. The file "Localization.xml" could not be loaded. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=286763960&sid=1 adamlar burdada bahsetmiş ama tam sorunu çözen cıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bende yedim aynisindan basicam simdi formati ağzinin üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 oyuna exe sinden girin direk pek e yöneltiyo ordan düzeldi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yok olmuyo valla deli oldum. napsak formatmı atsak ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 wowerror ü silip repair yap dediler yapiyorum format atma biraz bekle bitince yazicam sonucunu ona göre bende aticam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yimedi. şimdi bunlarla birlikte data klasörü icindeki patchide sildim repairi çalıştırdım. World of Warcraft is seriously damaged and will need to be reverted to an earlier version. After it has been reverted you may need to patch up to continue playing." dedi ve repaire basladi inşallah olucak bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 5 dakka önce giriyodu çıktım bida girim dedim bu sefer authenticating de kalıyo bu sorun tek bizdemi var anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Herkeste var benzer sorun, cok cok cok cok cok deneyince girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 nalo repair bitince haber verirsen sevinirim 6/17 benim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yav bu repair bitcek gibi değil yarıda kessem bi sorun olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 patchi silip öyle repair yaptim simdi tüm patchi baştan yapıyo tam işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ee sonuç nedir. benim hala aynı girilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 aynı sıkıntı bende de oldu.Ben girdim wow wiki patch mirrors a indirdim patchi ordan kurdum sıkıntı kalmadı.Bazen bu oluyo %70 de kalma.Bunu bi deneyin isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bütün patchi (1.62 gb) tekrar yaptikdan sonra an itibariyle oyundayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar