sharky Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 3 sene oldu benim gecen 25 Agustos'da :) Ben daha cok "Baba oldum!" kategorisinde beklemedeyim :)
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 sharky said: 3 sene oldu benim gecen 25 Agustos'da :) Ben daha cok "Baba oldum!" kategorisinde beklemedeyim :) Bekle bekle sen daha :) baba olmana çok var mı? sen ekle oynarız denk geldikce napalım bizde oynayamıyoruz.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 abi succubus ne illet hero ya. devorer ile beraber gece bizi baya bi aglattılar :(
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Canim cok cekti simdi. Is vakti okumamak lazimmis boyle threadleri. Bir ara toplanalim da oynayalim ya. Of.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Succubus-antropos bilmeyenler için :P Gang'te cok iyide base basmada pek tutmuyorum ya. Sadece Damage indiren büyüsü işe yariyor o zaman. Hakkını emiyim desen ememiyorsun , uyutayım desen biri spell patlatıyor kurtuluyor. Milletin saldırdıgı kişiye attınmı zaten direk küfür yiyorsun :D 7 saniyeydi değilmi uykusu boru gibi...
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Fistan said: abi succubus ne illet hero ya. devorer ile beraber gece bizi baya bi aglattılar :( Bence biz baya kötü oynadık o oyun :/
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ya ben başta iyiydim vs de magnus u bile aldım asdads ortaya geldim ezildik D: hep succubus yüzünden bi uyutuyor uyanmadan tekrar uyutuyor asdads
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 trouter'ın üzerine bal döküp yalamak istiyorum şimdiye kadar onunla bi oyun bile kaybetmedim ( tourmanted soul-leshrac). bide dazzle'ı baya iyi yapmışlar gg direk.(zırttıdıbırt shaman)
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 YEREZEYAAAAAAAAH ın ne kadar yönettiğini söylemiş miydim ? YEREZEYAAAAH.
barbu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 sukubus ile su arakne kadar lame baska 2 hero yok oyunda. lanet olsun oyle herolara. dün aglattı 2 hero resmen.
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Arachne'yle her oynayan ağlatıyor arkadaş, ben henüz oynamadım ama dengesiz gibi karakter.
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Sen ne sempatik konuşuyosun böyle :)
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Arachna nın ultisi ve slow attack ı stacklenmemeli, mid game de adam ulti kullanıp hala slow attack spamleyememli en azından
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 arachna'yı dotadaki viper gibi yapmışlar slow olayı da aynı viper gibi dota wcgde oynanan bi oyun viper'ın ultisiyle de slowu stacklanıyo bi bildikleri var heralde yoksa fixlerlerdi.. gelelim arachnenin ultisinde dikkat ederseniz 2-3 vuruşta ölen bi örümcek o .. zaten dotada viper da öyle vuran bi hero takım oyunlarında AoE çalışılan yerlerde o örümcek hiçbişey yapamıyo.. bide sucubus(bane elemental dotadakiyle herşey tıpa tıp aynı) demişsiniz sucubus ta sadece tek başına dolaşırsanız ezer dolaşmayın arkadaşım tek başınıza!
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 zeawee said: arachna'yı dotadaki viper gibi yapmışlar slow olayı da aynı viper gibi dota wcgde oynanan bi oyun viper'ın ultisiyle de slowu stacklanıyo bi bildikleri var heralde yoksa fixlerlerdi.. gelelim arachnenin ultisinde dikkat ederseniz 2-3 vuruşta ölen bi örümcek o .. zaten dotada viper da öyle vuran bi hero takım oyunlarında AoE çalışılan yerlerde o örümcek hiçbişey yapamıyo.. bide sucubus(bane elemental dotadakiyle herşey tıpa tıp aynı) demişsiniz sucubus ta sadece tek başına dolaşırsanız ezer dolaşmayın arkadaşım tek başınıza! Yüksek damage vren bir karakter ile oynarken bile örümceğe vurduğumda eğer tek atamazsam o örümceğin her vurduğunda canını tekrar doldurduğunu gördüm. Yani canı az bile olsa bir kerede alamadığın sürece imkanı yok öldürebilmenin. Ha kalabalık olsa zaten örümceği bırakıp arachneye çöküyoruz sorun olmuyo. Ama mesela bu tür slow zımbırtılarının magic türü olması lazım ama Predator armoru açtığında bile slow yemeye devam ediyorsa sorun vardır.
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 örümceği her oynumda fix 3 vuruşta öldürüyorum...ama örümceğin spell damage yemesi gerektiği kanaatindeyim o ayrı
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 örümceğin 3 vuruşluk canı var çünkü.
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 evet 3 vuruşluk canı var bende onu diyorum ve vurdukça canı dolması diye bişeyi yok denedim gördüm sıkmayın plz
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Oyun cok keyifli (tu) Soul Harvester bi halta yaramiyor. Konsept cok iyi halbuki yazik olmus.
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 soul harvester dediğin nevermore sa dayak yersin sdf.
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Devourer!!! Cok zevkli, zortlata zortlata dolaniyoz meydanda!
Öne çıkan mesajlar