Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Newerth hero ve item tartışmaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sharky said:

3 sene oldu benim gecen 25 Agustos'da :)

Ben daha cok "Baba oldum!" kategorisinde beklemedeyim :)

Bekle bekle sen daha :)
baba olmana çok var mı? sen ekle oynarız denk geldikce napalım bizde oynayamıyoruz.
Mesaj tarihi:
Succubus-antropos bilmeyenler için :P Gang'te cok iyide base basmada pek tutmuyorum ya. Sadece Damage indiren büyüsü işe yariyor o zaman. Hakkını emiyim desen ememiyorsun , uyutayım desen biri spell patlatıyor kurtuluyor. Milletin saldırdıgı kişiye attınmı zaten direk küfür yiyorsun :D 7 saniyeydi değilmi uykusu boru gibi...
Mesaj tarihi:
trouter'ın üzerine bal döküp yalamak istiyorum şimdiye kadar onunla bi oyun bile kaybetmedim ( tourmanted soul-leshrac).
bide dazzle'ı baya iyi yapmışlar gg direk.(zırttıdıbırt shaman)
Mesaj tarihi:
arachna'yı dotadaki viper gibi yapmışlar slow olayı da aynı viper gibi dota wcgde oynanan bi oyun viper'ın ultisiyle de slowu stacklanıyo bi bildikleri var heralde yoksa fixlerlerdi.. gelelim arachnenin ultisinde dikkat ederseniz 2-3 vuruşta ölen bi örümcek o .. zaten dotada viper da öyle vuran bi hero takım oyunlarında AoE çalışılan yerlerde o örümcek hiçbişey yapamıyo.. bide sucubus(bane elemental dotadakiyle herşey tıpa tıp aynı) demişsiniz sucubus ta sadece tek başına dolaşırsanız ezer dolaşmayın arkadaşım tek başınıza!
Mesaj tarihi:
zeawee said:

arachna'yı dotadaki viper gibi yapmışlar slow olayı da aynı viper gibi dota wcgde oynanan bi oyun viper'ın ultisiyle de slowu stacklanıyo bi bildikleri var heralde yoksa fixlerlerdi.. gelelim arachnenin ultisinde dikkat ederseniz 2-3 vuruşta ölen bi örümcek o .. zaten dotada viper da öyle vuran bi hero takım oyunlarında AoE çalışılan yerlerde o örümcek hiçbişey yapamıyo.. bide sucubus(bane elemental dotadakiyle herşey tıpa tıp aynı) demişsiniz sucubus ta sadece tek başına dolaşırsanız ezer dolaşmayın arkadaşım tek başınıza!

Yüksek damage vren bir karakter ile oynarken bile örümceğe vurduğumda eğer tek atamazsam o örümceğin her vurduğunda canını tekrar doldurduğunu gördüm. Yani canı az bile olsa bir kerede alamadığın sürece imkanı yok öldürebilmenin. Ha kalabalık olsa zaten örümceği bırakıp arachneye çöküyoruz sorun olmuyo. Ama mesela bu tür slow zımbırtılarının magic türü olması lazım ama Predator armoru açtığında bile slow yemeye devam ediyorsa sorun vardır.
  • Yeni Oluştur...