Drall Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 http://www.sahibinden.com/guitar_hero_gitari_ps3_pc_ve_ps2_uyumlu-38WQQaXQQ16146641WQQpXQQdisplayitem&keyword=guitar%20hero şu ürün, güvenilir bi ürünmüdür bilgisi olan/kullanmış olan varmıdır? 2 sene garantisi var falan da diyo ama bilemedim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 alıp alabileceğin en dandik gitar hero gitarı. tuşu basmaz, reaksiyonu sıçar , çin malı hede hodo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 hea kötüymüş =/ neyse analogla oynamaya devam sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Aynisini aldim ben , ama sahibinden com dan almadim simdilik bi sorunu yok tas gibi calisiyor ama ne kadar gider bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neroalp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bak 350 liraya oyun gitar ve bateri seti teknosalarda satılıyo git al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar