cyper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Arkadaşlar ne yaptığımı bilmiyorum fakat newbie itemler üzerinde yazan Newbiefied yazısı yok oldu bu neden kaynaklanmış olabilir bilen bi arkadaş yardımcı olsun arama yap falan demeyin bu forumda belkide en çok arama yapan benimdir :D[signature][hline]icq :124155792 İnsanlar senin fırtınlarınla ilgilenmez gemiyi limana sağlam getirip getirmediğinle ilgilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 arkadasım itemleri newbie gosteren eventi silmisindir kisideki ondan dolayı goremiyorsundur.bu nedenle ilk olarak newbie gormeni saglayan eventi kendi karakterine .xevents +newbiegostermeeventi olarak eklemelisin..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: kaan0489, 12 Haziran 2004 22:22 tarihinde demiş ki: arkadasım itemleri newbie gosteren eventi silmisindir kisideki ondan dolayı goremiyorsundur.bu nedenle ilk olarak newbie gormeni saglayan eventi kendi karakterine .xevents +newbiegostermeeventi olarak eklemelisin.. Olay Budur :)[signature][hline]Hatalı Kullaniyo®um Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 [b]Bak Olum Asıksan Vur Mala , Öğrenciysen Bak Kitaba , CoDerSen Bas Tusa İcq Number = 123303415 Msn Adres = [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bi takım insanlar, ne yüzle hala buraya girip utanmadan mesaj atabiliyo anlamıyorum.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Kime diyorsun Brook? Sanırım benle falan alakası yok ben seni tanımıyorum çünkü :P Birde iyi hoşta o event komutu nedir veya hangi scp dosyası içindedir? önemli olan ;) [Bu mesaj cyper tarafından 12 Haziran 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar