Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magery statları

robinson

Öne çıkan mesajlar

eh yahu, şu an istediğin skili en kısa yoldan gm letiyim ama yeni başladığındada 6 saatte gm leyebiliyormuydun? ben 8x8 tam olarak öğreninceye kadar mageryim zaten gm ye yaklaşmıştı kendiliğinden. farkettiniz mi bilmem ama arkadaş yeni başlıyor. nası gm licek abi 6 saat sürede ? kafasına zembille lrc set mi inicek ? reg ler mi inicek ? spawn rune book ları mı gelicek ? tek başına skillsiz şeysiz 90 dan sonra 15 denemeden sonra 1 kere tutturduğu dragon ununu mu satıcak ? hadi yardım ettik bi tane ww aldırttık ee sonra 5 dk da bir dolup taşan blood elemanteller demi para kasıcak bu arkadaş? bir tanesinden 600 gp çıkan elemantellerden 1 saatte kaç tane öldürücek ? osi de benim oynadığım süre zarfı içinde skill kasmak hiç bir zaman zor olmadı şartlar ağır oldu. ben daha önce osi de oynamamış hiç bir nb yide öyle kısa sürede bolluk ferahlık içinde görmedim - e tabi crafting skilleri hariçler, zaten bundan dolayıdırki herkesin ilk açtığı karakterlerdendir blacksmith. herneyse, taming ps ler ateş pahası 1 ayda 100 yaparım diyor.hadi yaptın ee sonra hunt dan mı 120 ps düşürücek ?bi şekilde yaptın ilk milyonunu ps mi alırsın onunla yoksa lrc set mi alırsın? evde hesap yapması çok keyifli oluyorda birde çarşıya çıkalım bakalım. yani o yüzden çok gaz olmadan bence hayırlısıyla bi başlayalım. ha birde biz genel olarak çok iştahli milletiz yanından aritfactlarla birlikte bi mage geçerse vayy bee diyip ertesi günü pure mage template i sorarız. free shard larda olmayabilir ama unutmaki burdaki herskilin ayrı bir zevki vardır belkide içindeki tamer değildirde esaslı bir paladindir veya thief ayrıyetten çok iyi hatırlarım ilk başladığımda skill kasmak namına bişey yapmadım. çok güzel derecede young lığın keyfini çıkardım, osi çok ayrı bir dünya brit e bile girince şurayı baştan aşağı geziyim diyorsunuz.o yüzde eğer bu oyundan gerçekten keyif almak isteyen birisi önce gezer çoğu insan gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

anladım dedını ben saden bu para olayı hayatımde dıer fre shaldırlarda olsun deylım baska yerde ılk oynadımda nujlm de canavr keısp dar zor 30 k yapıp 2 3 gun mager kasmak ıcın urasırdım zamanında nebulada skıl kolay artmazdı bakma şımdı 1 gunde gm sın ko macroya ozmanmacro yokdu bızde zor şartlarda kasdık mager belkı tame 70 80 e gelınce elımze para gecmeye başladı ozamanbelkı bol oldu ıcın rahatlık dan dolayı banaşuan kolay mış gıbı gelıyor ama farkındayım para sıkıntımın osi de yyenı baslayan bırı olarak kolay kolay atlatamaycamı ozelkle daha yenı başladım ıcın serverde tanıdım dostlarım yok yanlış anlamayın sızlerde dost sunuz ma demek ıstedım bana yardım edecek para olarak bu sıkıntıları tek basıma gelmek ıcın once tabıkı etrafı gezecem ınsan bulundu yerı tanımaz sa ne kdar ısterse skıll kasın bı işe yaramaz kı şuan kı yenılık leden pek bı bılgım yok mesela ev sıstemını bılmıyorum mager hangı buyulerle artat osi de bılmıyorm ne kadar paraya ıhtıyacım var bılmıyorum ama bu sıre zarfında eyleneceyımı bılıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben ole yaparak semıyorum benım 1 charım olması lazım onun la para kasanmam onun la actıon yapmam gecıcıde olsa kendımı oyunda ıyı hısetmıyorum başka :) ole charım olunca 50 tame 50 mager acacam :) par agerktırmeyen skılerı kasacam once ondan sonra bişiler yapacz para ıcınde :) beter bocek tame edıo sanıırm bıldım kadarı ıle.) 50 tame onladan eder satarık :)
Sosyal ağlarda paylaş

evde res yok, banka açılmıyor sonracıma mage robe diye bişeyde yok ama görebilirisn yeşil ve koyu renk olarak onlar aos reward dı.evleri dizayn edebiliyorsun.ev komutları uotr de yazdığı gibi.ev bulmakta artık zorlanmazsın sanıyorum gerçi ev dikmekte ayrı bir sanat ama ayarlarız bişeyler.
madem tamer açıcaksın ilk para için tame ettiğin hayvanları kestirip içindeki deri leri satabilirsin tabi oda ne kadar para getirirse.yada 5 tane polar bear tame edip bir zindanda ilerleyebildiğin kadar ilerleyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

şımdı evkomutlarını bılıyhorm iban thee falan fılan sorun dıl o sorun europada başlaycam
o soledın aos rewermı nedır o nasıl alınıyor + rare dye ler varmı yoksa eskı player lerdemı var bazı ss lerde gordum adam lar olduk ca ıyı dı shrınk hayvanlar falan vardı:) sanıırm şuan hayvanlar shrınk olmuyor deilmı ? + acc mı 1 yılı gecınce +10 skıl alıyor yoksa char mı gecınce cunku benım bı charım var ama atlanticde sanıırm eu da da acmışdım necro ama gırıp skıll calışmadım. euda oynayan playerler varsa buradan yazar sanız nıck lerını sevınecem + 1 2 rune book 1 2 k da yardım da bulunursanız onceden en azından bıraz destek olursunzu zından ların markı ıcın falan + oalrak sanırım bu hafta sonu oyuna gırecem cd geldı an elıme şuan kredıkartı hazır sadece cd ı beklıyorum t2a yı update edıp gıre bılırım ama raşmak ıstemedım malas ve dıer yerelere gıdemeyceyım ıcın aos gelınce tammane 0 dan başlamak ıstedım ve son olarak patıcık deıkı eu oynayan lar varsa eyer toplanıp actıon a cıkıyormusunuz bılmek ısterım
Sosyal ağlarda paylaş

death shroud u (yani bildiğin haliyle mage robe ) artık alınmıyor anca başka player lardan satın alabilirsin.çok pahalı bişey değil atlantic de 500k civarı idi,şu anki piyasasını bilmiyorum.shrink diye bişey yok sadece statue ler var dekor olarak ayrıca ethereal bineklerin küçülüp büyeyebilir sadece.onlar içinde en aşşa 3 senelik oyuncu olman lazım.rare dye ler var onlarda 1 senelik veteran rewardlar. eu da oynıyan çok insan tanımıyorum ama girince türkçe konuşanlar görüyorum. genelde forum ahalisi atl de. taming skill gelişimi hakkında çok bilgim yok ama forumda divin,whitehaven,knight of rose gibi tamer lar mevcut onlar yardımcı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

hafta içi söyleseydin sana yollayabilirdim cd nasılsa en uzak yer yarım günlük yol kıbrısta :) 1 seneyi geçince skill cap in üstüne +5 ekleniyor, 2. senede bu +10 oluyor ve öyle öyle gidiyor.yani 2 senelik bir oyuncunun skill cap i 710. bunun harici stat lara veya skill artışına bir etkisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...