Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magery statları

robinson

Öne çıkan mesajlar

Bir sorum olacak tankmage için statlar kaç olmalıdır? Ayrıca normal bir mage için statlar kaç olmalıdır. Uzun süre düşündüm ama bi çözüm bulamadım cevap verebilirseniz sevinirim.[signature][hline]PlaY.Robinson
www.playtr.sayfasi.com webmaster'ı
www.pcoyun.com editörü
=[AOL]RobinsoN Crusoe=
Sosyal ağlarda paylaş

bende başka konu acmadan brda tardısalım benımde skilerim şole olacak banada yardim edermişsin
1. tame 120( bilmiyirorum ama tum hayvan ları etmek için heralde 120dir bilenler kac oldunu solerse ona gore artıracam )
2.anmal lore 120('')
3.mager 100
4.eveteriner 100( tum hayvban ların res ı ıcın dragonda ıcınde 100 m 120 mı bılmıyorum ondada yardımedersenız )
5.bide necromenger ozelı almak ıstıyorum ama olurmu olmazmı bılmıyorum yazarsanız sevınecem hangı skiler lazım oldu ııcn aynı char uzerinden )

saygılar..
Sosyal ağlarda paylaş

şole bı skıll hazrıladım
1. tame 1120
2. lore 120
3. mager100
4. veter120
5.musicanship90
6.peacemaking80
7. provacations 80
oldıumu bı tame char ııcn sızce ıyı :) goruşlerını beklıyhorum +10 skıllim var gecen yıl bu zamanlar acmışdım eyer 1 2 ay kulandım kulanmadımız zaman da sayılıyorsa +10 var gorşlerınızı yazın bana:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
robinson, 09 Haziran 2004 12:57 tarihinde demiş ki:
Bir sorum olacak tankmage için statlar kaç olmalıdır? Ayrıca normal bir mage için statlar kaç olmalıdır. Uzun süre düşündüm ama bi çözüm bulamadım cevap verebilirseniz sevinirim.

skillerinide yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Son olarak eva sız mager olamaycagı gıbı 110dan aşagı peace olamaycagı ıcın şole skıl ler olacak benım artık yılar gectık ce tamam larık omrumz yeterse :)
1. tame 115
2. lore 115
3. mager95
4. veter115
5.musicanship80
6.peacemaking110
7. eva 80

115 tame le dum dunya uzereındekı yaratık ve hayvanlar tame edılıyor eheralde deıl mı;?:=)
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi sevgili facundo mager diye bi kavram yok önce onu düzeltelim.magery skiline sahiplere mage diyorlar yani büyücü.ikinci olarak peacemaking skili şu an pure bardlardın veya taming yapan tamerların aldığı skill eğer sen sürekli dragon veya wrym tame edip satmicaksan seninde kullanmıyacağın bir skill o yüzden peace skili yerine başka bişey seç.üçüncü olarakda seçtiğin skiller zor skiller yani şu an 115 e karar vermen yarın 115 olcağı anlamına gelmiyor,sen 115 yapana kadar bu düşüncelerini büyük ihtimal değiştiriceksin yada kendi doğrunu bulacaksın.sen hayırlısıyla başla ve 100 e ulaştır hepsini ondan sonra hep beraber tekrar kafa yorarız.

[Bu mesaj Anason tarafından 10 Haziran 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben yaparım sorun dil ayrica dragon ws tame edmek sitiyorrum
arklar peace ı ondan onerdi dragon dalmadan once onabastimizzaman en azından biraz sakinliyormuş

ayrıca ben başka serverlede
3kere magery gm ledim
2kere tamer
3 eva
sonra hepsini sildim mf kasdim sonra ise fenc :) şuan ıse eva :) batan gm leidm yani demek istedim ben kisaca şu
eyer bi dragon tame edmeye gitim zaman skillerimin el verdi kadar kolay tame edmek istiyorm :) ve bunun olması için once bı skilleri tattisirim tabi ılerde belki deyiştirim beli olmaz bana:) ama suan ııcn istedim skiller bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

hmm galba en hala oynayan en eski tamerlardan biri benim. Taming istiyosan ve sadece tame ederim diyosan peace gerekmez. Peace avlanmak ya da laglı zamanlarda kaçmak içindir. Tame ederken peace elbette gerekir ama 110 peace ve 110 music sırf tame için kullanacaksan çok boşa gitmiş olur.
Bence sırf tame ederim avlanırken peace gerekmez diyosan hiç alma peace çünkü hakkaten 220-240 skill point az değil
Sosyal ağlarda paylaş

hm şuan benım baglatım 56 k ve 260 350 arası pıng ala bılıyorum bazen 220 e kadar dusuyor ama cok nadır peace ı ıstee amacım tame ederken kolaylık olması bıra zlag olacak tabı 56k la en azında bu lag zamanında peace ı kulanarak bıraz daha şansımın olmasını sıtıyorm hem ben 80 musk yapacam 110 peace istedım dragon ve dıer tame ı yuksek ısteyen hayvanlar sentamer olarak skıleırnı bana yazarmın senın skıleırnı ornek larak kendımeuyarlayım yanlış anlamazsan tabı:)
Sosyal ağlarda paylaş

120 taming yapmak icin çok fazla uğraş lazım.sen free shard larda 3 gm mage yapmış olabilirsin ama o shardlardaki magery sistemlerinide hepimiz biliriz.oturduğun yerden night sight la bile gm mage olabiliyordun zamanında.osi de skill artışı belli seviyeye kadar kolay ondan sonra zordur hele hele skillin nasıl geliştirilceğini bilmeyen için ölüm gibidir.ben şu ana kadar 120 taming li bir tamer görmedim görürsemde korkarım ehe seni 100 madem kesmiyor 110 yap ondan sonra hala taming kasıcak mecalin varsa tartışırız 115 le 120 arasındaki farkı.
Sosyal ağlarda paylaş

bı free serverdeler en cok beyenıp ve en cok usandım şey skıll kasmak ozelıkle tame :)
kasarken bazen cok guzel anlar olmuşdur fre serverlerde şuan nebulada gm tame charım var 120 tame ı olan bı arkdaş gormedıysen 1 2 ay ııcnde kendını hazrıla ne kdar zamanda gm lerım bılmem ama sanırım 3 ay ı gecmez nebulada 90 dan 100 e kadar tyame etmek 1 ayımı aldı :) gunde 2 skıll almak zorunda kaldım gunun 15 saat ı tame kasıyordum herşeyın bı ılkı var derler .)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...