sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=icErCZxoC94 3 gündür dinliyorum, efsane bişey olmuş. Her biri ayrı güzel, ama Olgun Şimşek, Yasemin Yalçın, bi de Haluk Bilginer enfes okumuşlar şarkılarını. Albümü bir yerlerden mutlaka edinin derim.
irin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 olgun şimsek favorim.adamın resmen arabesk mode buttonu varmış da basmıslar gibi.sonrada tabiki yasemin yalçın,hatun çılgın atmış.haluk bilginerin sarkıcılıgını zaten biliyorduk. nejat işler sesi tonu mukemmel olmasına ragmen,olmamış. özgü namal keza. iyidir diye bekleyip kötu cıkanda bi tek meltem cumbul oldu.etek sarıyı falan super söylemiş olmasına rağmen bu kez olmamış.yada turkuyu pes erkek sesinden dinlemeye alışkın oluşumuzdan garipsemiş de olabilirim pekala
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 suzan kardeşim balkan türküleri albüme var. efsane
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Beğenmedim. Muhalefet olsun diye de söylemiyorum ama en berbatı da olgun şimşek.
irin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 normal de arabesk seviyor musun,merak ettim?
Öne çıkan mesajlar