Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 da korsanı varken xboxa orjinal alan adam var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 xboxda daha atlus/se rpglerine yaklaşabilecek bir jrpg mgs ye yaklaşabilecek bir sinematik oyun god of war a yaklaşabilecek bir aksiyon çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Revangelis said: nası ya online istiyosan aynı fiyata xboxa da orjinal alırsın oyunu ha xboxa çıkmayacağı konusuna bişi demiyorum :p beyler yanlış anlamışsınız durumu. ban yemediğin sürece -ki yemedim- korsan oyunları da online oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 uyelik ucretini odersen tabi sonra ban yiyince odedigin parada yalan oluyor AHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yemeyin arkadasim ban. viktor seni microsoft mu durttu birader, yani sevmezsin aleti kullanmazsin tamam da bu tepkiler ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ya xboxım çalışırken xboxda korsanla online olmak hiç yemedi şimdiye kadar o kısımda fail oldum(: da sonuçta saçma bi laftı çıksa bile xboxda online olamamak onu demeye çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 aquila said: yemeyin arkadasim ban. viktor seni microsoft mu durttu birader, yani sevmezsin aleti kullanmazsin tamam da bu tepkiler ne lan. sevmiyorum microsoftu faking maykkrosoft!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 nerdrage yapma birader, sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 sony ye uzanan elleri teker teker kırarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 nintendoyuda koycam o listeye iksboks haric bu jenerasyonun her konsolu var bende iksboksda alirdimda sevmiyorum maykrosoftu protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar