Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Fistan said: what?abi neresini anlamadin ben: "millet sadece kirdirabildiginden xbox almiyor, ps3 oyunlarindan cok daha fazla orjinal xbox oyunu satildi" victor: "piyasada daha fazla xbox oldugundan olabilir mi" ben: bi ustteki mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bak xbox kullanicilari soyle yapiyor biyerden tanidik gelir belki sevdigi oyunu veya multi oyniyacagi oyunu orjinal aliyor tirt oyunlari korsan aliyor hani sittin senedir pc de yapiyoruzya biz bunu :p turkiyede alayina korsan tabi genel kullanicilarda FW kullanan adamlarin en cok yaptigi sey bu xbox un cok satma sebebide bu ps3 var cok sevdigim oyuna kirip 80 kagit verebiliyorum ama boyle tirt bir oyun oluyor eglenceli ama uzun sure kesmiycek ona kalkip para baymiyorum xbox im olsa giderim korsan ceker oyanr hevesimi alip sonra sallarim disci biryerlere ps2 de bir yigin dvd birikti oyle ama doluda orjinal oyunum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 abi tamam da, ilk olarak kirdiran adam xbox live'da oyun oynayabiliyor mu ki? bir de, onun icin orjinal oyun gerekiyor mu ki? yani bu garip bi soru olmus olabilir de diskin orjinalligini nasil test edicek alet, cd-key girmiyon bisey yapmiyon, arkadasina goturup onda oynayabilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 zor sorular soruyorsun ilke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Penthesilea said: abi tamam da, ilk olarak kirdiran adam xbox live'da oyun oynayabiliyor mu ki? bir de, onun icin orjinal oyun gerekiyor mu ki? yani bu garip bi soru olmus olabilir de diskin orjinalligini nasil test edicek alet, cd-key girmiyon bisey yapmiyon, arkadasina goturup onda oynayabilirsin mesela. onu kimse kesin bilmiyor iste microsoft un neye gore banladigi hala mechul, ama kirdiripta banlanmiyan birsuru makina var online icin orjinal kullaninca banlanmadigini ama korsanda oynadigini ve onlarla online kullanmadigini soyliyen zibilyontane iksbokcu var ki orjinal icin illa online geyigide gecersiz sevdigi oyunu online olmasada orjinal alan yiginla oyuncu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Penthesilea said: Fistan said: what?abi neresini anlamadin daha üstteki soruma cevap istemiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 o bu değilde burdan yetkililere sesleniyorum lütfen kırın şu ps3'ü artık LÜTFEN LÜTFEN 1 yılda 3 oyun aldık la ala ala... keşke xbox360 alaymışık. konuyla ilgili olarak 4 eleman taniom xbox'u olan 4nünki de bozuldu. 2si yeniden aldı diğer 2si ps3'e terfi etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ps3 e orjinal oyun almak buuyk haz veriyor :) 9 tane oyunum var.çok beklediğim bir oyun değilse cıkar cıkmaz almıyorum.shopto da 20 veya aşagı pound a düşünce kapıyorum hani bari 20 tl ye falan gelse oyunlar.insanın içine oturuo.gözüm gibi bakıyorum :).kasaya koyucam biraz daha cogalınca.hani bakıosun 5 tane güzel oyun var.1 tanesini alabiliosun.sen diğer 4 ünü alana kadar 5 tane daha yeni oyun cıkıyor :).ki suan çok fazla bi oyunda yok.onumuzdeki aylarda bombalar gelio napcaz bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ps3 ü kırsalar blueray yazıcıdır falan almak lazım bilmem kaç gb download etceksin oyunu hede hodo cıkmasada olur şimdilik. seneye çıkar zaten sabredin dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Viktor said: bak xbox kullanicilari soyle yapiyor biyerden tanidik gelir belki sevdigi oyunu veya multi oyniyacagi oyunu orjinal aliyor tirt oyunlari korsan aliyor böyle bişey yok firmwareli makinesi olan biri asla orjinal oyun almaz. makinende firmware varsa orjinal oyun oynarkende banlenme riskin var, orjinal korsan karışık gitmek isteyenler 2 xbox alıyolar firmwareli ve firmwaresiz olmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 tırt oyun için kimse ban riski alıp ta firmware attırmaz makinesine viktor,saçma olmuş söylediğin.benim xboxım da firmwareli,sadece single takılıyorum,internete 1 kere bağladım cihazı sadece,o da update indirmek için. ps3 alıcam bi tane bu sene multiplayer oyunlar için,multi oynamak istediğim oyunu ps3'e alırım,gerisi xbox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 xbox internete bagli degilken anlasilmiyor korsan oldugu oyunun dimi?? bir de nerden indiriliyo korsan oyu nyav bi ogretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 korsan oyun adresi vercek kadar civitmiyoruz di mi agalar /bonepart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Viktor said: bak xbox kullanicilari soyle yapiyor biyerden tanidik gelir belki sevdigi oyunu veya multi oyniyacagi oyunu orjinal aliyor tirt oyunlari korsan aliyor hani sittin senedir pc de yapiyoruzya biz bunu :p turkiyede alayina korsan tabi genel kullanicilarda FW kullanan adamlarin en cok yaptigi sey bu xbox un cok satma sebebide bu ps3 var cok sevdigim oyuna kirip 80 kagit verebiliyorum ama boyle tirt bir oyun oluyor eglenceli ama uzun sure kesmiycek ona kalkip para baymiyorum xbox im olsa giderim korsan ceker oyanr hevesimi alip sonra sallarim disci biryerlere ps2 de bir yigin dvd birikti oyle ama doluda orjinal oyunum var gotumuzden sallamayalim. korsan oyunu alete taktigin an risk altindasin. ozellikle korsan kullanirken dusulen baska bi hata oyunun resmi cikis tarihinden once makinada oynanmasi. ben xbox live de hic oyun oynamama ragmen assassins creed yuzunden banlandim. o yuzden oyle hybrid takilamiyosun. ya tamamen korsan gidicen riski alican, ya tamamen orjinal gidicen, yada iki makinen olacak online ve offline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ban yedigin oyunda oyun olsa beaaah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Abi banlaninca noluyo bu arada tam olarak ,xbox live'a mi giremiyosun sadece? korsan kullanan adam icin pek bi kayip degil zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 livedan banlaniyorsun bitek. Live guzel bisi abi, bi suru demoydu suydu buydu. seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 xbox un ustun oldugu tek sey live zaten ahahahaha onada giremememk harbi kayip yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ben PSstore a şu ana kadar sadece 4-5 kere girebildim. PS'i aldık sonra TV'yi uzak odaya taşıdık. Wireless iyi çekmiyor. Hala single player oynuyorum oyunları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 microsofttan resmi cevap gelmis lol said: “Microsoft stands behind the Xbox 360 as a superior entertainment console with one of the best warranties in the industry. We are constantly improving the design, manufacture and performance of the console through extensive testing of potential sources of any problems. Xbox 360 is pleased to maintain the title of ‘most played console’ and the vast majority of Xbox 360 customers have enjoyed a terrific gaming and entertainment experience since their first day, and continue to, day in and day out.” most played console geyigini gectim (wii cok satti oyunlarida cok satiyor ama casual bunalr cok oynamiyor burdan kendimize kral tahti kuralim) sankakuda haberi yapan kisi su olaya cok super bir yorum yapmis said: Curiously, they don’t dispute the 54% failure rate itself… LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Xbox livede online oynamak icin aylik ucret odeniyordu en son hala oyle degil mi? Online oyun oynamiyorsan mesela banlansan da farketmez. ben oynamam mesela cok online. achievementler de pek umrumda degil. banlansam da sorun degil yani ama alet de kitlenmesin yada efbiay kapiya gelmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ben de sadece single takılıyorum,bi tek update için 1 kere bağladım makineyi internete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 DiadanLocke said: Xbox livede online oynamak icin aylik ucret odeniyordu en son hala oyle degil mi? Online oyun oynamiyorsan mesela banlansan da farketmez. ben oynamam mesela cok online. achievementler de pek umrumda degil. banlansam da sorun degil yani ama alet de kitlenmesin yada efbiay kapiya gelmesin? abi bende öyle diyodum, bi kere oynayınca single'dan zevk alamıyosun. xboxta head setle yapılan geyikler falan çok bomba oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ornek ben, bugun rrod oldu su anda xbox arcade fiyatlarina bakiyorum sdf. 3. xboxim geliyo yasasin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 CAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar