Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox360 failure rate is %54

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

bak

xbox kullanicilari soyle yapiyor biyerden tanidik gelir belki

sevdigi oyunu veya multi oyniyacagi oyunu orjinal aliyor

tirt oyunlari korsan aliyor

hani sittin senedir pc de yapiyoruzya biz bunu :p

turkiyede alayina korsan tabi genel kullanicilarda FW kullanan adamlarin en cok yaptigi sey bu

xbox un cok satma sebebide bu

ps3 var cok sevdigim oyuna kirip 80 kagit verebiliyorum ama boyle tirt bir oyun oluyor eglenceli ama uzun sure kesmiycek ona kalkip para baymiyorum

xbox im olsa giderim korsan ceker oyanr hevesimi alip sonra sallarim disci biryerlere

ps2 de bir yigin dvd birikti oyle ama doluda orjinal oyunum var
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

abi tamam da, ilk olarak kirdiran adam xbox live'da oyun oynayabiliyor mu ki?
bir de, onun icin orjinal oyun gerekiyor mu ki? yani bu garip bi soru olmus olabilir de diskin orjinalligini nasil test edicek alet, cd-key girmiyon bisey yapmiyon, arkadasina goturup onda oynayabilirsin mesela.

onu kimse kesin bilmiyor iste

microsoft un neye gore banladigi hala mechul, ama kirdiripta banlanmiyan birsuru makina var

online icin orjinal kullaninca banlanmadigini ama korsanda oynadigini ve onlarla online kullanmadigini soyliyen zibilyontane iksbokcu var

ki orjinal icin illa online geyigide gecersiz sevdigi oyunu online olmasada orjinal alan yiginla oyuncu var
Sosyal ağlarda paylaş

ps3 e orjinal oyun almak buuyk haz veriyor :)

9 tane oyunum var.çok beklediğim bir oyun değilse cıkar cıkmaz almıyorum.shopto da 20 veya aşagı pound a düşünce kapıyorum

hani bari 20 tl ye falan gelse oyunlar.insanın içine oturuo.gözüm gibi bakıyorum :).kasaya koyucam biraz daha cogalınca.hani bakıosun 5 tane güzel oyun var.1 tanesini alabiliosun.sen diğer 4 ünü alana kadar 5 tane daha yeni oyun cıkıyor :).ki suan çok fazla bi oyunda yok.onumuzdeki aylarda bombalar gelio napcaz bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

bak

böyle bişey yok

firmwareli makinesi olan biri asla orjinal oyun almaz. makinende firmware varsa orjinal oyun oynarkende banlenme riskin var, orjinal korsan karışık gitmek isteyenler 2 xbox alıyolar firmwareli ve firmwaresiz olmak üzere.
Sosyal ağlarda paylaş

tırt oyun için kimse ban riski alıp ta firmware attırmaz makinesine viktor,saçma olmuş söylediğin.benim xboxım da firmwareli,sadece single takılıyorum,internete 1 kere bağladım cihazı sadece,o da update indirmek için. ps3 alıcam bi tane bu sene multiplayer oyunlar için,multi oynamak istediğim oyunu ps3'e alırım,gerisi xbox.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

bak

hani sittin senedir pc de yapiyoruzya biz bunu :p

turkiyede alayina korsan tabi genel kullanicilarda FW kullanan adamlarin en cok yaptigi sey bu

xbox un cok satma sebebide bu

ps3 var cok sevdigim oyuna kirip 80 kagit verebiliyorum ama boyle tirt bir oyun oluyor eglenceli ama uzun sure kesmiycek ona kalkip para baymiyorum

xbox im olsa giderim korsan ceker oyanr hevesimi alip sonra sallarim disci biryerlere

ps2 de bir yigin dvd birikti oyle ama doluda orjinal oyunum var

gotumuzden sallamayalim. korsan oyunu alete taktigin an risk altindasin. ozellikle korsan kullanirken dusulen baska bi hata oyunun resmi cikis tarihinden once makinada oynanmasi. ben xbox live de hic oyun oynamama ragmen assassins creed yuzunden banlandim. o yuzden oyle hybrid takilamiyosun. ya tamamen korsan gidicen riski alican, ya tamamen orjinal gidicen, yada iki makinen olacak online ve offline.
Sosyal ağlarda paylaş

microsofttan resmi cevap gelmis lol

said:
“Microsoft stands behind the Xbox 360 as a superior entertainment console with one of the best warranties in the industry. We are constantly improving the design, manufacture and performance of the console through extensive testing of potential sources of any problems.

Xbox 360 is pleased to maintain the title of ‘most played console’ and the vast majority of Xbox 360 customers have enjoyed a terrific gaming and entertainment experience since their first day, and continue to, day in and day out.”

most played console geyigini gectim (wii cok satti oyunlarida cok satiyor ama casual bunalr cok oynamiyor burdan kendimize kral tahti kuralim) sankakuda haberi yapan kisi su olaya cok super bir yorum yapmis

said:
Curiously, they don’t dispute the 54% failure rate itself…

LOL
Sosyal ağlarda paylaş

DiadanLocke said:

Xbox livede online oynamak icin aylik ucret odeniyordu en son hala oyle degil mi? Online oyun oynamiyorsan mesela banlansan da farketmez. ben oynamam mesela cok online. achievementler de pek umrumda degil. banlansam da sorun degil yani ama alet de kitlenmesin yada efbiay kapiya gelmesin?

abi bende öyle diyodum, bi kere oynayınca single'dan zevk alamıyosun. xboxta head setle yapılan geyikler falan çok bomba oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...