dory Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 millet harika bir oyun!filmine de hastaydım zaten,oyunu da en az onun kadar eğlenceli olmuş.tavsiye ederim deneyin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 şahsen bitirdiğim için demiyorum ama o kadar indirdikten sonra, bir oyun olarak değil, sadece nemo ve karakterlerini sevdiğim için beğendiğimi söyleyebilirim..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy [Bu mesaj thelegbra tarafından 12 Haziran 2004 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bence dory nemo avatarı peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 kendisi biraz önce icqdan bana sorana kadar pati'de birşeyin ne kadar delisi olup avatar alma olayını bilmediğinden öyle birşeyin peşinde olması imkansız :P ama nasıl birşey olduğunu bilseydi eğer özellikle onun için uğraşırdı :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 nemo değil de dory avatarı fena olmazdı:D [Bu mesaj dory tarafından 12 Haziran 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar