Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ad3m said: Okuma işleminde en efsanesi Viceroy. 35 çeşit duymuşumdur Viçero Visero Yazıldığı gibi Vicroy Kırmızı VİCE bunlardan bazıları... Edit : En efsanesini unutmuşum Vikeroy viceroy ile vigor'u aynı sigara sananlar var. bide malboro light derken orada ki, o her zaman (genelde) a olarak cıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 cemal soft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 biz bi kere mal bi bakkala gitmiştik. arkadaşla bakkal şöle bi muhabbete girmişti. -abi bi kırmızı vinstın alabilir miyim (bakkal çıkarır viceroy koyar) -abi vikeroy değil vinston vinston! (bakkal mavi viceroy koyar) -VİNSTON ABİ VİNSTON!!! o sırada mahhallenin delikanlılarından biri girer içeri ve; -fiston abi fiston istiolar. der. bakkal: hieee kırmızı mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ben puro içiyorum. bakkalla filan uğraşmıyorum malbuş, malbora, marllboro diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ne kadar fakirsiniz lan, siradan bir bufeci parcasi ile muhattap oluyorsun. yardimci, sekreter, ne bileyim en azindan bir soforun de mi yok..ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ben pall mall içiyorum. istediğim de pâll mâll mı diyolar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kafayı cok kucuk seylere takıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 marılboro diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar