Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ad3m said: Okuma işleminde en efsanesi Viceroy. 35 çeşit duymuşumdur Viçero Visero Yazıldığı gibi Vicroy Kırmızı VİCE bunlardan bazıları... Edit : En efsanesini unutmuşum Vikeroy viceroy ile vigor'u aynı sigara sananlar var. bide malboro light derken orada ki, o her zaman (genelde) a olarak cıkıyo.
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 biz bi kere mal bi bakkala gitmiştik. arkadaşla bakkal şöle bi muhabbete girmişti. -abi bi kırmızı vinstın alabilir miyim (bakkal çıkarır viceroy koyar) -abi vikeroy değil vinston vinston! (bakkal mavi viceroy koyar) -VİNSTON ABİ VİNSTON!!! o sırada mahhallenin delikanlılarından biri girer içeri ve; -fiston abi fiston istiolar. der. bakkal: hieee kırmızı mı??
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ben puro içiyorum. bakkalla filan uğraşmıyorum malbuş, malbora, marllboro diye.
aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ne kadar fakirsiniz lan, siradan bir bufeci parcasi ile muhattap oluyorsun. yardimci, sekreter, ne bileyim en azindan bir soforun de mi yok..ffs.
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ben pall mall içiyorum. istediğim de pâll mâll mı diyolar (:
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kafayı cok kucuk seylere takıyorsun
Öne çıkan mesajlar