Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Cappyden buz gibi limonataaaaa . Lan ne tatlı bi limondur o öyle ya hasta oldum http://www.real.com.tr/img/urunler/icecek/cappy_limonata_1lt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 o reklamı yoketmek istiyorum nazoyu tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Beni de gıcık etti nedense. Garip bi aroması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 suuuuuğğğ soğuk suuuuuğğğğğ reklamı vardı bir de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 O reklam mükkemmel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 uludağ'ın kini bundan daha çok sevdim. hatta aydoğanlar mıdır nedir onun limonatasi bile bundan iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 heralde mükemmel. dırıdıdındırıdın dındındırın dındındırın dırıdıdındırıdınnn diye de bi müziği vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 aydoğanlar demişim, doğanay'mış bu arada belirteyim. böyle ûlvi bir konuda yanlış bilgi vermeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 kim ne derse desin hiçbir limonata; ev yapımı hatta annane yapımı kadar güzel olamaz.. gerisi yalan geliyor bana (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 yok zaten limonatadan nefret ederim sadece maskot çok tatlı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 hımm.. genelde lezzet üzerine yorum yapılmış ya o açıdan :) ki maskot konusunda haklısın;zaten cappy unilever'in adamlar işi biliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 cappy limonata inanılmaz berbatmış, şimdi koydum içemedim bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Kolbastı melodili nazo reklamı...Yönetir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 tadına bakmadım da reklam fena değil. hele bi yerde LIME dergisine kapak oluyo falan bence ince bi düşünce ürünü o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Naneli limonatanın,her zaman, her yerde gideri var.Yanında kurabiye olacak birde.O an donup kalmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar