rayka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ne kadar 11 olsa bile dershane hede hödö düşünmeye başladım abitur yapıp paşa paşa almanyaya gidebilirim yada öss ile uğraşıp türkiyede ailemle kalıp mastera falan almanyaya gidebilirim genetik okumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 okul ne aynı şeyi ben de yapmak istiyorum bu sene biri bana bilgi versin nil çok yetersiz o konuda =( edit: git almanyaya bosver türkiyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 alman lisesndeyim ama vereceğim karara göre ya okul derslerime ağırlık vericem yada dershaneye falan ağırlık verip derslerin türkçelerini öğrenicem ne kadar erken karar verirsem o kadar iyi ve ailem bana hiç yardımcı olmuyo annemin genel tavrı "sen akıllı kızsın ikisinide yapar sonra canının istediğine karar verirsin" bu yüzden sizlere danışma ihtiyacı hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bana öss ye çalışmak zor geliyo açıkcası :D ne kasıcam diyorum o yuzden biraz tembellikten abiturla almanyaya gidicem cunku abitur öss nin yanında çok kolay zaten normal okul sınavları gibi oluyo sadece 10 sınav degerinde xD bi de söyle bişey var burdaki ünilerin 2-3 tanesi hariç hepsi almanyadakilerden daha kötü genetik gibi bi bölüm istiyosan zaten düşünmeden almanya bence araştırırsın okulları zaten belli baslı okullar var tabi hep abi'ye hem öss'ye çalışıp össden kazandıgın okula kayıt olup kaydını dondurabilir almanyaya gidebilirsin. en azından orda yapamazsan buraya dönme şansın olur sene kaybetmeden (2 yıl kayıt dondurabiliyosun sanırsam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 mulgear6 said: okul ne aynı şeyi ben de yapmak istiyorum bu sene biri bana bilgi versin nil çok yetersiz o konuda =( edit: git almanyaya bosver türkiyeyi o senin yetersizligin, bi daha cevirilerini nah yaparim. bb ^^ soruna gelirsek, abitur yapacak kadar kendine güvenmiyorsan, gir össye yine gelirsin almanyaya. yalniz abiturla geldigin zaman almanyadaki ünilerde not ortalamasinin önemli oldugunu unutma. bu abi icin gecerli sadece. 3 sene üni sirasi bekleyen adamlar var, ve bu hangi bölüme girmek istediginle alakali. mesela türkiyede abitur daha farkliymis galiba, öyle duyumlar aldim. burada abi yaptigin zaman ingilizce + fransizca gibi iki dilin olmak zorunda. e zaten sayisal sözel diye bi ayrimcilik yapamiyorsun, kisacasi hepsinden giriyorsun sinava. dedigim gibi almancana ve kendine güveniyorsan yap abituru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 onu yapan arkadasım var tabi sen hangi okuldasın ve alman yada iel de değilsen nasıl abitur yapıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 burda abide almanca ingilizce mat ve fizik zorunlu kimya veya bio seçmeli iki seneye yayılmış bi program olduğu için düzenli çalışma sonucu rahat ama hem öss hemde abiyi ayı anda iyi yapan yok denicek kadar az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 mulgear6 said: bana öss ye çalışmak zor geliyo açıkcası :D ne kasıcam diyorum o yuzden biraz tembellikten abiturla almanyaya gidicem cunku abitur öss nin yanında çok kolay zaten normal okul sınavları gibi oluyo sadece 10 sınav degerinde xD bi de söyle bişey var burdaki ünilerin 2-3 tanesi hariç hepsi almanyadakilerden daha kötü sen bastan fail olmussun zaten berk, abitur öss'den daha kolay diye düsünerek. sana o kadar sey anlattik, hala helelelölö abi yapcam havalarindasin. yaparsin ama bu gidisle bok gibi ortalaman olur ve hic bi yere kapak atamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ieldeyim ben NİİİİİLLLLL PLXPLX BEN O ANLAMDA DEMEDİM KİİİİİE =((( yani mesela o abi notlarını sordugumda bilmiyorum dedin o anlamda dedim ben de yetersiz diye afffffffeeet beniii =((((( mesela türkiyede abitur daha farkliymis galiba, öyle duyumlar aldim. evet o duyumları da kimden aldıysan acaba =( 1 fen yazılı 1 fen sözlü almanca ingilizce mat yazılı ve almanca + 1 random sözlü giriyosun burdakinde öss + sprachdiplom yaparak da gidebilirsin almanyaya ama baya kasman gerek burda iyi bi yer tutturup sprachla kabul edilmek için oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 selam rayka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 vaniLLe said: mulgear6 said: bana öss ye çalışmak zor geliyo açıkcası :D ne kasıcam diyorum o yuzden biraz tembellikten abiturla almanyaya gidicem cunku abitur öss nin yanında çok kolay zaten normal okul sınavları gibi oluyo sadece 10 sınav degerinde xD bi de söyle bişey var burdaki ünilerin 2-3 tanesi hariç hepsi almanyadakilerden daha kötü sen bastan fail olmussun zaten berk, abitur öss'den daha kolay diye düsünerek. sana o kadar sey anlattik, hala helelelölö abi yapcam havalarindasin. yaparsin ama bu gidisle bok gibi ortalaman olur ve hic bi yere kapak atamazsin. diyorum ki almanca dısında hepsi 11 civarı 15 üzerinden almanca 4/5 arası onu geç çalısırım ona xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 rayka said: burda abide almanca ingilizce mat ve fizik zorunlu kimya veya bio seçmeli iki seneye yayılmış bi program olduğu için düzenli çalışma sonucu rahat ama hem öss hemde abiyi ayı anda iyi yapan yok denicek kadar az sizdeki daha kolaymis. almanyadaki tamamen kazik, onu söyleyebilirim. yine de abitur basit diye alman sistemini hafife almamak lazim. almanca yetersiz kaliyorsa abiturda da fail olmak o kadar zor degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 zaten almancadan 6-7 filan aldıgım taktirde tum a bile girerim inanıyorum kendime lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 mulgear6 said: ieldeyim ben NİİİİİLLLLL PLXPLX BEN O ANLAMDA DEMEDİM KİİİİİE =((( yani mesela o abi notlarını sordugumda bilmiyorum dedin o anlamda dedim ben de yetersiz diye afffffffeeet beniii =((((( mesela türkiyede abitur daha farkliymis galiba, öyle duyumlar aldim. evet o duyumları da kimden aldıysan acaba =( 1 fen yazılı 1 fen sözlü almanca ingilizce mat yazılı ve almanca + 1 random sözlü giriyosun burdakinde öss + sprachdiplom yaparak da gidebilirsin almanyaya ama baya kasman gerek burda iyi bi yer tutturup sprachla kabul edilmek için oraya kes. hep bana soruyorsun cünkü kendin kosturmak istemedigin icin. ha bi de diger dersler 11/15 demissin, e olm onlar da almanca degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 kermit said: selam rayka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 @nil ya ama ben yetersizim tabi onu kabul ediyorum /worship plx plx pxl dersler almanca da fach olan almanca'm kötü çat pat soruyu anlıyıcak kadar alamancam var matta fizikte filan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 @kermit: halt die fresseak. of ne yavas calisiyo bugün pati. iyi o zaman, bol bol kitap oku dicem yapmicagin icin. bosver. bari wowu almanca kur sinavda ''aoe'' yaparsin hocalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bana yapmamıs eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 mulgear6 said: @nil ya ama ben yetersizim tabi onu kabul ediyorum /worship plx plx pxl dersler almanca da fach olan almanca'm kötü çat pat soruyu anlıyıcak kadar alamancam var matta fizikte filan lol yok ya bence hatunu gördün diye böyle artistlik tasliyosun. ama ben bilmem mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 alman sistemini hafife almıyorum bilakis rahat ve mantıklı olduğunu düşünüyorum kafama takılan şey tr de yaşayan bi insan için ünide mi yoksa masterdamı yurtdısına gitmesi bu arada almanyaya gidersem münich tekniğe gitmeyi düşünüyorum gerçi ekim ayında aachena gezi düzenlenicek üni tanıtımı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 vaniLLe said: @kermit: halt die fresseak. sen kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 öeh ben burda bi aydır kıçımı yırtıyorum bi görüşme ayarlıyabilmek için he nil bu arada bi mail geldi o dun attıgıma bi ara msne girersen :) =) xD :D ^^ ^_^ kitap da okumaya baslıyıcam homo faber var daha onu okumadım sonra evde 2-3 tane almanca kitap var der kleine hobbit neyin münih için baya yüksek bi abi notu gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 kendin cevir^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 homofaber yeni okudum ödevdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 kermit said: kermit said: selam rayka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar