Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gunes gozlugu nasil secilir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet, yillar yili kendime ait 1 tane bile gunes gozlugum olmadi.
cok moral bozucu bi durum.
takiyorum gozlugu, bakiyorum aynaya, bence bi sorun yok gozluk iste, siyah neyin. begenmiyolar.
taktiriyolar bi tane, bence rezalet duruyo, "AY COQUE YAQISHTIAAAA"

evet soruyorum
gunes gozlugu nasil secilir?
kaslarimiz gozukcek mi gozukmicek mi?
yuzun ne kadarini kaplicak
ben nasi bi gozluk secmeliyim?
imdak!
Mesaj tarihi:
kaşların gözüküp gözükmemesi, yüzün % kaçını kaplayacak olması senin zevkin tamamen.
nasıl seçilir diye bi tuto yok ki güneş gözlüğünde.
güneşe duyarlılıgını ya da cam rengini söyleyebiliriz ama o da zevk meselesi.
tipine benzeyen rockstarların güneş gözlüklü resimlerine bakıp bi karar verebilirsin.
Mesaj tarihi:
güneş gözlüğü seçerken kilit nokta bana sorarsan güneşi mümkün olduğu kadar kesmesidir. Cam rengi itibariyle sarımtrak camları daha tercih ediyorum. Dünyaya daha pozitif bir bakış sağlıyor heheh. öte yandan cücük gibi olan güneş gözlüklerinden ziyade mümkün olduğu kadar gözleri kaşa kadar veya daha fazla kapatan güneş gözlüklerini tercih ediyorum ki kıyıdan köşeden ters açıdan güneş kaçmasın gözüme.
Mesaj tarihi:
Skroce said:

takacaksin yanindaki sevgiline soracaksin

öyle bir anlatım bozukluğu yapmışsın ki altını çizmeden geçemedim.

sevgilisine hem takıp hem soracak mı, yoksa kendine takıp sevgilisine mi soracak? dikkat edelim arkadaşlar, türkçeyi tam bilmeyen bir ecnebi okusa nasıl anlıcak bunu (:P)

güneş gözlüğü konusunda ise, gözlerini en iyi koruyanını al. amacı o zaten.
Mesaj tarihi:
Sevgilinin sana yakıştırdığını al işte.

Veya şöyle bişi var güneş gözlüğü alırken zaten bi 10-20 tane değiştir zaten bi tanesinde hah işte bu diyebilmen lazım.
Mesaj tarihi:
şöyle tut, dibine vur hafifçe, tok tok diye ses geliyosa iyidir

lol karpuz mu seçiyosunuz, güneş gözlüğü bu ya, hangisini beğeniyosan onu al. İnsanların zevkleri farklı olabilir. Damacana dibi kadar güneş gözlüğü takanlar da var yani, onu bile beğeniyolar ama ne biliyim işte. Sen hangisini beğendiysen ideali odur bence.
  • Yeni Oluştur...