dory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 evet, yillar yili kendime ait 1 tane bile gunes gozlugum olmadi. cok moral bozucu bi durum. takiyorum gozlugu, bakiyorum aynaya, bence bi sorun yok gozluk iste, siyah neyin. begenmiyolar. taktiriyolar bi tane, bence rezalet duruyo, "AY COQUE YAQISHTIAAAA" evet soruyorum gunes gozlugu nasil secilir? kaslarimiz gozukcek mi gozukmicek mi? yuzun ne kadarini kaplicak ben nasi bi gozluk secmeliyim? imdak!
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bence gözlükçünün içinde seçilmiyor her yer çok karanlık
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 kaşların gözüküp gözükmemesi, yüzün % kaçını kaplayacak olması senin zevkin tamamen. nasıl seçilir diye bi tuto yok ki güneş gözlüğünde. güneşe duyarlılıgını ya da cam rengini söyleyebiliriz ama o da zevk meselesi. tipine benzeyen rockstarların güneş gözlüklü resimlerine bakıp bi karar verebilirsin.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 güneş gözlüğü seçerken kilit nokta bana sorarsan güneşi mümkün olduğu kadar kesmesidir. Cam rengi itibariyle sarımtrak camları daha tercih ediyorum. Dünyaya daha pozitif bir bakış sağlıyor heheh. öte yandan cücük gibi olan güneş gözlüklerinden ziyade mümkün olduğu kadar gözleri kaşa kadar veya daha fazla kapatan güneş gözlüklerini tercih ediyorum ki kıyıdan köşeden ters açıdan güneş kaçmasın gözüme.
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Dostum elbise seçerken de böyle ikilemler yaşamıyorsan hangi gözlüğün yakıştığını düşünüyorsan onu al.
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 takacaksin yanindaki sevgiline soracaksin
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 polarize olanını al, gerisi senin zevkine kalmış.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 doriciğim kolormatik camlı da alabilirsin mis. güneş oldu mu kararır olmadı mı normal.
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Araba farı boyutunda Chanel alabilirsin
dory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 koluma da duvar saati ebatlarinda saat de takabilirim. of cok gergin bi mesele resmen senelerdir gozlugum yok.
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 güneş gözlüğü insanın kendine yakışanı giymesidir. >:D<
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 içimde ukdedir nicedir bir john lennon'un kullandığı yuvarlak sarı veya pembe camlı kaliteli bir gözlük alamamak. bono'nunkiler gibi de olabilir.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Skroce said: takacaksin yanindaki sevgiline soracaksin öyle bir anlatım bozukluğu yapmışsın ki altını çizmeden geçemedim. sevgilisine hem takıp hem soracak mı, yoksa kendine takıp sevgilisine mi soracak? dikkat edelim arkadaşlar, türkçeyi tam bilmeyen bir ecnebi okusa nasıl anlıcak bunu (:P) güneş gözlüğü konusunda ise, gözlerini en iyi koruyanını al. amacı o zaten.
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Sevgilinin sana yakıştırdığını al işte. Veya şöyle bişi var güneş gözlüğü alırken zaten bi 10-20 tane değiştir zaten bi tanesinde hah işte bu diyebilmen lazım.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 selam şu hala satılık http://forum.paticik.com/read.php?27,4118120,page=1 çok pis kız kaldırırsın bunla
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sanırsam bayandı dory. al bak mis gibi gözlük işte. tak gez ^^ http://images.gittigidiyor.com/1897/TOM-FORD-MODEL-DANIEL-KLEIN-BAYAN-GUNES-GOZLUGU-1178C2__18978062_0.jpg
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 yuvarlak gözlük başlığı var isteyen arkadaş için... o değil de ben yüzüme oturan yuvarlak gözlük alamadım ya hala deliricem lan. yaptırıcam artıkın...
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 şöyle tut, dibine vur hafifçe, tok tok diye ses geliyosa iyidir lol karpuz mu seçiyosunuz, güneş gözlüğü bu ya, hangisini beğeniyosan onu al. İnsanların zevkleri farklı olabilir. Damacana dibi kadar güneş gözlüğü takanlar da var yani, onu bile beğeniyolar ama ne biliyim işte. Sen hangisini beğendiysen ideali odur bence.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 damla ray ban alma da. büyük kemik gözlüklerden de kaçma derim. güzel gozlukler bence , tarzın ne olursa olsun
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 abi hatun kişiler lütfen büyük gözlük takmasın ama. küçük şirin gözlükler idealdir kadınlar için. bazıları takıyor dedikleri gibi yüzün 3/4' ü gözlük...
dory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 aslinda bi topicim vardi house'dan ozenip almak istedigim bi gozluk onu mu taksam napsam.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 gözlük insanın kendine yakışanı takmasıdır
Öne çıkan mesajlar