roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bir ping atsam karşıki server yıkılır, bugün backup günü canım sıkılır sıkılır aman aman aman. ellerin server'ı gelmiş kurulur, benim resource'larım tükenir durur tükenir durur aman aman. -- hayat pingden ibarettir her gün tekrar atılır bizim bazı paketler firewall'a takılır server çöktü mü itinayla kaçılır admin'le fazla muhattap olmam giderim. ammaneeyyy...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sevgilime şiir yazmadım .ki çok fazla istemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sevgiliden gelen icmp paketler routerdan yönlenir kalbime saplanır yol ver firewall pakedim gelsin izin ver firewall, cigerim dağlanır. (ciger. ciğer değil) amaneyyyy... dıngıdıngıdngııdn (saz solo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 toplu konuşma. gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar