PlayBoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ben 2tane sharddan oynuodum eremias ve quaxis 2side kapalı sitesinede girmio burda bi yetkili var yanıtlasın tamamen mi kapandılar yoksa acılcakmı?[signature][hline]Asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Quaxis, Atlas.net ile aralarinda olan bir problemden dolayi kapaliydi ben biraktigimda, suanki durumunu bilmiyorum, ancak Antiphates'le son konusmamda problemi halletmeye calisiyorlardi. Gerci ben biraktim ama gonlum Quaxis'in devam etmesinden yana tabi...[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 eremias'ı bilmem ama Quaxis açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar