Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 insan cok rahatlıyo bırakınca,yasam fonksiyonları normale donuyor yavas yavas:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bırakana kadar çekilen izdarabı düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 an itibari ile 2 saat 15 dakkayı sayıyorum elim ayağım titriyo.. nası bırakıyım lann !! nasıı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Biri nargileyi bırakıcam diye topic açarsa bende orda yazıcam :D:D sigarayı bırakanlarada tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ben bıraktım nargileyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ben istediğim zaman bırakabiliyorum çat diye. 3 ay 5 ay. sonra canım istediğinden değil keyf diye bi yakıyorum içiyorum yine 3-4 ay. sonra aman ya diyip bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 herkes oyle olabilse keske fistan.ben mesela oyle olmayı cok isterdim canım isteyince icip sora bırakabilmeyi.Ulan bi iciom canım surekli istemeye baslıo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 @Stblack ben dedigim günden beri hic icmedim. sadece bir kere kacamak oldu. Malum o isten sonra mutlaka keyif sigarasi iceceksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 benimde alkolle beraber refleks olarak yakıp sora napıom lan ben diip sondurduum oldu ama gittikce zorlasıyor ozellikle icki ortamında cok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 sigara bırakılmaz, sadece ara verilebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 nacreous said: sigara bırakılmaz, sadece ara verilebilir.. e bırakanlar var ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 sigara bırakılır gayet , çok insan da bıraktı . hatta ne tiryakiler bıraktı . Bana gelince günde bir tane içiyorum bugünlerde iftardan sonra ama içmesem de olur onu açıkçası. Pek eksiğini de hissetmiyorum . En azından günde eskiden 12 tane falan içen ben 1 taneyle kısıtlayabiliyorum bu sayımı, benim için başarı . Ama tamemen bırakmayı düşünmüyorum şu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 zararsiz sigara yokmu ondan icin aromali fln. yani dumani zararsiz bisi yokmu en azindan. cekin icinize bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 vardi oyle bisi, elektronik devreler falan var icinde, zararsiz duman falan cikartiyor cekiyon icine efil efil. 300-400 dolarmi neydi. Usendim arastirmaya simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 reyou said: zararsiz sigara yokmu ondan icin aromali fln. yani dumani zararsiz bisi yokmu en azindan. cekin icinize bol bol. ona kadar nargile içilir ya , hem öyle bağımlılık da yaptığını duymadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 hala icmiyorum varmi baska birakmakm isteyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Sigara bırakma konusunda experimdir. 12 yaşımda başladım şu merete ama her 6 ay - 1 sene gibi bir bağımlılıktan sonra 2-3 ay da olsa bıraktım. Hoş küçük yaşta içtiğin sigaranın 10 da 3 ünü anca içiyosun özentilikten başka pek bir bağımlılık yapmıyor. Lise yıllarımda (bu sene mezun oldum halbuki çok eskiye gitmeyelim :)) da çok denedim bırakmayı ama olmadı. O okula girince 'ulan bir sigara yakayım nerede yaksam' diyordu insan. Bir de üstüne yasaklar gelince daha bir çekiyor kendine sigara. Yaz tatillerinde fixtir 2-3 ay içilmez, arada sadece alkolle götürülürdü sigara. Gel gör ki şimdi hiç farkında olmadan bıraktım mereti. Artık çekince dumanı zehirlendiğimi ciddi ciddi hissediyorum + canım çekmiyor. Çok rahatım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Pazara birakiyorum bende. Ahahah kendim bile inanmiyorum artik. Failin failatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 balon said: reyou said: zararsiz sigara yokmu ondan icin aromali fln. yani dumani zararsiz bisi yokmu en azindan. cekin icinize bol bol. ona kadar nargile içilir ya , hem öyle bağımlılık da yaptığını duymadım ben. Aromali nargilelerin zarari sigaradan fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar