Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 insan cok rahatlıyo bırakınca,yasam fonksiyonları normale donuyor yavas yavas:)
black007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bırakana kadar çekilen izdarabı düşünemiyorum.
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 an itibari ile 2 saat 15 dakkayı sayıyorum elim ayağım titriyo.. nası bırakıyım lann !! nasıı?
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Biri nargileyi bırakıcam diye topic açarsa bende orda yazıcam :D:D sigarayı bırakanlarada tebrikler :)
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ben istediğim zaman bırakabiliyorum çat diye. 3 ay 5 ay. sonra canım istediğinden değil keyf diye bi yakıyorum içiyorum yine 3-4 ay. sonra aman ya diyip bırakıyorum.
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 herkes oyle olabilse keske fistan.ben mesela oyle olmayı cok isterdim canım isteyince icip sora bırakabilmeyi.Ulan bi iciom canım surekli istemeye baslıo:)
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 @Stblack ben dedigim günden beri hic icmedim. sadece bir kere kacamak oldu. Malum o isten sonra mutlaka keyif sigarasi iceceksin :D
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 benimde alkolle beraber refleks olarak yakıp sora napıom lan ben diip sondurduum oldu ama gittikce zorlasıyor ozellikle icki ortamında cok zor
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 sigara bırakılmaz, sadece ara verilebilir..
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 nacreous said: sigara bırakılmaz, sadece ara verilebilir.. e bırakanlar var ama?
balon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 sigara bırakılır gayet , çok insan da bıraktı . hatta ne tiryakiler bıraktı . Bana gelince günde bir tane içiyorum bugünlerde iftardan sonra ama içmesem de olur onu açıkçası. Pek eksiğini de hissetmiyorum . En azından günde eskiden 12 tane falan içen ben 1 taneyle kısıtlayabiliyorum bu sayımı, benim için başarı . Ama tamemen bırakmayı düşünmüyorum şu ara.
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 zararsiz sigara yokmu ondan icin aromali fln. yani dumani zararsiz bisi yokmu en azindan. cekin icinize bol bol.
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 vardi oyle bisi, elektronik devreler falan var icinde, zararsiz duman falan cikartiyor cekiyon icine efil efil. 300-400 dolarmi neydi. Usendim arastirmaya simdi :)
balon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 reyou said: zararsiz sigara yokmu ondan icin aromali fln. yani dumani zararsiz bisi yokmu en azindan. cekin icinize bol bol. ona kadar nargile içilir ya , hem öyle bağımlılık da yaptığını duymadım ben.
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 hala icmiyorum varmi baska birakmakm isteyen ?
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Sigara bırakma konusunda experimdir. 12 yaşımda başladım şu merete ama her 6 ay - 1 sene gibi bir bağımlılıktan sonra 2-3 ay da olsa bıraktım. Hoş küçük yaşta içtiğin sigaranın 10 da 3 ünü anca içiyosun özentilikten başka pek bir bağımlılık yapmıyor. Lise yıllarımda (bu sene mezun oldum halbuki çok eskiye gitmeyelim :)) da çok denedim bırakmayı ama olmadı. O okula girince 'ulan bir sigara yakayım nerede yaksam' diyordu insan. Bir de üstüne yasaklar gelince daha bir çekiyor kendine sigara. Yaz tatillerinde fixtir 2-3 ay içilmez, arada sadece alkolle götürülürdü sigara. Gel gör ki şimdi hiç farkında olmadan bıraktım mereti. Artık çekince dumanı zehirlendiğimi ciddi ciddi hissediyorum + canım çekmiyor. Çok rahatım pls.
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Pazara birakiyorum bende. Ahahah kendim bile inanmiyorum artik. Failin failatun.
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 balon said: reyou said: zararsiz sigara yokmu ondan icin aromali fln. yani dumani zararsiz bisi yokmu en azindan. cekin icinize bol bol. ona kadar nargile içilir ya , hem öyle bağımlılık da yaptığını duymadım ben. Aromali nargilelerin zarari sigaradan fazla
Öne çıkan mesajlar