Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigara bırakmaca

Stblack

Öne çıkan mesajlar

paspatur 'un actıgı postu okuyup gaza geldim,sigarayı bıraktım, ileri duzeyde tiryakiydim bakalım nolcak.Bırakmayı istiyorum, ki sigara paketimi 1 saat falan once gittim cope attım su an stajdayım sigara alabilecegim bir yer yok, sole kendimi 1 kac gun tutabilsem bırakırım diye dusundum.

Kendime guveniyorum,yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim.

Not:Eğer o gazla bırakmıs olursam simdiden orda sigarayı kotuleyen herkese tesekkurler:)
Sosyal ağlarda paylaş

evet benimde aynen baban gibi oldu hep aklımda bi dusunce vardı ama postu okuyunca bırakıcam lan! dedim.
Uğraş var aksama kadar çalışıyorum sora gezer tozarım film izlerim falan umutluyum.Daha once bi kere daha bırakmıstım 3 ay sora tekrardan basladım aynı hataya dusmezsem sorun olcagını dusunmuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

dış baskılar tarafından zorlanınca olmaz, eger kendin istemissen bu zorlama degildir ve gelistirdigin yollarda(kendini zorlama da olsa) onemlidir.Cunku bu sadece psikolojik birşey degil,vücudun nikotine ihtiyacı oluyor,normal haline gelinceye kadar gecen surecte neler yaptıgın,bu istegini ne sekilde bastırdıgın zorlamadan cok yöntem sayılır.

2 3 arkadas zorlarsan olmaz istersen olur falan diyoda, istemesem neden deneyeyim ki kimse bana bırak demiyor sonucta, ya da kimse lan bırak yoksa ... seklinde bir seyle gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...