Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 paspatur 'un actıgı postu okuyup gaza geldim,sigarayı bıraktım, ileri duzeyde tiryakiydim bakalım nolcak.Bırakmayı istiyorum, ki sigara paketimi 1 saat falan once gittim cope attım su an stajdayım sigara alabilecegim bir yer yok, sole kendimi 1 kac gun tutabilsem bırakırım diye dusundum. Kendime guveniyorum,yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim. Not:Eğer o gazla bırakmıs olursam simdiden orda sigarayı kotuleyen herkese tesekkurler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Helal OLSUN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Saol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 dikkat et yarım kalan başka sigaraları yakma bi saat sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Devam devam hepiniz bırakıcaksınız yavaş yavaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 geçicen bunları yok sigara alıcagım yer yok yok kapalı mekanda olucam 10 saat irade dısında bırakma yolu yok inan sen bırakıcagına bırakırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 baslangıc icin sart oyle seyler irade evet gerekli zaten arabaya atlar cıkar alırım sorun diil o,baslarda elimin altında bulunmasın refleks olarak icmeyeyim yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 babam bırakalı tam 1 ay oldu. adam resmen mutlu :D günde 3 paketi çok rahat aşıyodu. birden bırakıcam! dedi kırdı attı hepsini. şimdi pc başından kalkmıyo. boş durdukça hatırlıyomuş. oyalancak bişeyler bulursan baya bi rahatlarsın diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 zorla bırakamazsın, istemen gerekli öncelikle. kendini zorlamaktansa bunu bırakmanın gerekli olduğunu kabullenmen gerekli yani. tebrikler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 evet benimde aynen baban gibi oldu hep aklımda bi dusunce vardı ama postu okuyunca bırakıcam lan! dedim. Uğraş var aksama kadar çalışıyorum sora gezer tozarım film izlerim falan umutluyum.Daha once bi kere daha bırakmıstım 3 ay sora tekrardan basladım aynı hataya dusmezsem sorun olcagını dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bende birakiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 saka mı gercek mi? Gercekse tebrikler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sigaraya yeniden baslayanlara günde 2 paket kargolarım sıfırdan başlayanlara bir paket bedava yeter ki sigara için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Stblack said: saka mı gercek mi? Gercekse tebrikler:) 4 sene icmedim bundan 3 ay önce tekrar basladim ilk günler cok fenaydi resmen yiyordum sigarayi simdi baya azalttim sonunu getireyim diyorum zaten cok pahali birakiyoruzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Bilmiyorum söylendi mi ama öyle zorlamayla olmaz kendi isteğinizle bırakmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 dış baskılar tarafından zorlanınca olmaz, eger kendin istemissen bu zorlama degildir ve gelistirdigin yollarda(kendini zorlama da olsa) onemlidir.Cunku bu sadece psikolojik birşey degil,vücudun nikotine ihtiyacı oluyor,normal haline gelinceye kadar gecen surecte neler yaptıgın,bu istegini ne sekilde bastırdıgın zorlamadan cok yöntem sayılır. 2 3 arkadas zorlarsan olmaz istersen olur falan diyoda, istemesem neden deneyeyim ki kimse bana bırak demiyor sonucta, ya da kimse lan bırak yoksa ... seklinde bir seyle gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Ben bi 6 ay bırakmıştım sonra tekrar başlamıştım falan o sıralarda herkes içenler bile iyiki bırakmışsın gibi yorumlarla geldi bana etrafındakilerde çok önemli bence, yani birisi kendi bırakamadığı için kıskanıp caydırmayı deniyebilir belli mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sigarayı çok seviyorum sigarasız kalırım diye odamın farklı 5 bölgesinde açılmamış paket zulalarım mevcuttur sigarasız bir hayat bardaksız su gibidir.sigara içelim içmeyenlere içirelimki ilerde sigarasız kaldığımızda onlardan isteyelim.saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 @Stblack son durum nedir ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Komada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 valla ben icmiyorum onu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ii gidio:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bende bırakmayı düşünenlerdenim yazın sokakta içiliyorda kışın napıcaz onu kafam almıyor çalışanlar için çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 An itibariyle ben de sigarayı bırakmaya karar verdim, çarpıntı falan vardı artık daha fazla uğraşamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bende de salak salak nefes darligi basladi 3 sene oldu lan kanser mi olucam nedir got korkusu basladi. bi yandan da seviyoruz icmesini nasi birakcaz birakicaz mi uf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar