b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bodrum,marmaris veya gökova'ya gitmek istiyorum önümüzdeki 10 gün içerisinde. bu 3 yerden birine gidip oranın iyice tadını çıkarmak istiyorum. yani öyle bi otele kapanıp bütün gün orda çürümek istemiyorum. ama maddi olarak öyle çok geniş bi bütçem yok ne yazık ki. nereye gidilebilir nerede kalınabilir biraz yardım edin bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 maddi bütçen yetersizse, gökova biraz daha insaflıdır ama orada sıkılırsın.. marmarisde eğlenirsin (güzel bi turist kız ayartmak kaydıyla) ama fiyatlar pek insaflı değildir.. barlarda bi vodka enerji 25 liradır.. bodrum tam bir kürt istilası, eğlenirmisin bilmiyorum bodruma gittiğinde beachlere gidersen güzel oluyor bianca ve xuma iyidir, ama pahalıdır söyleyeyim 75 ytl harcama limiti dolduruyorsun(ps arabayla gidiyorsan vale parka verme 30 ytl alıyorlar allahın dağında) iyi tatiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 oha soygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 fethiye'de falan ne yapılabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 fethiyede hisarönü diye biyer var ölüdenize yakın çok şirin bi yerdir, akşam sokakları trafiğe kapatılır barları pek güzel değil ama eğlenceli, tranze diye bi mekanları var en ünlü bence beş para etmez oraya gidebilirsin, gündüz ölüdeniz (ps: ölüdenizde sahilin karşısında ufak bir adacık var arkasında 12 mt den denize atlayabiliyorsun oradan atlama ben atladım omurgam S oldu halende öyle hoş bi deneyim değil.) onun dışında yamaç paraşütü yapabilirsin, yaparsan video çek izleyelim.. fethiyeden yakın olan dalyan var kral mezarlıkları , klopatra çamuru vs.. öyle turlara katılabilirsin.. fethiye biraz daha türk ağırlıklıdır.. bana sorarsan antalyaya git, alanyaya dim çayına filan git güzel yerler hizmet iyi, fiyatlar iyi (antalyaya gidersen konya altında hayyam var oraya gitmeni tavsiye ederim küp şarabı + canlı müzik) iyidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 yamaç paraşütü etkinliklerine yakın olan bi konaklama yeri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 hisarönünde kalırsan onların satışları var otelden alıp otele bırakıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar