Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 http://republicofaustin.com/wp-content/uploads/2009/07/500-days-of-summer-01.jpg Az once ciktim filmden. Non-linear ask hikayesi diyelim :) Hatta afiste de dedigi gibi, ask hikayesi degil de ask hakkinda bir hikaye. Baya hosuma gitti, kesinlikle gidin. IMDb'de 8.6 almis: http://www.imdb.com/title/tt1022603/ Issiz Kadin cekmis elin Amerikalilari euhehu. O degil de o kizi oyle bir doverdim ki ben, agzini burnunu cenesini kirilacak neresi varsa kirardim, sinir krizleri gecirdik sinemada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 zooey <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Bu da bonus olsun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 The notebook'a hiç birşey benzeyemez arada gelirler ve tekrar tekrar izlerim o filmi ^^ kahretsin çok duygulanıyorum o filmi izledikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Hicbir alakasi yok bu filmin Notebook'la bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 9 ekim'de geliyormuş türkiye'ye yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 oha bi sürü zooeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 torrent rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Oha 9 Ekim nedir abi, beklemeyin o kadar izleyin bi sekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 bugun girmiş türkiyede gösterime yarın kesin gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 lol 1 ay olmuş daha yeni izledim, daha önceden izleyemedim çünkü her sinemada film yok. film hakkında yorumum ben baya baya beğendim, başından sonuna kadar. yazının baş tarafı pek spo içermese devamında baya spo var filmde hem zooey var hem regina nın şarkıları var aşk var ayrılık var hafifte komedi var ohh mis zooey'e yes man de başlayan hayranlığım bu film ile artarak devam etti.en iyi bölümleri bana göre "onunla yattım" , "arkadaşlarının ilişkileri" , "son park vedalaşmasında summer'ın neden sorusuna verdiği şahane kapak" ve autumn ile tanışırken yaşananların kader değil tesadüf olduğu bölümler.adamada acıdım lan baya baya köpek oldu kıza olan sevgisinden tekrar izlerim ama ben bunu, bu izlediğim wp sürümü olduğundan görüntü kalitesi baya düşüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Film gerçekten güzeldi. ama hatuna say say bitiremedim. B*tch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Penthesilea said: Hicbir alakasi yok bu filmin Notebook'la bu arada. tek ortak noktaları var ikisinde de esas kadının ağzını burnunu kırmak istiyosun notebookda daha çok istedim ama bu filmde de zooey descahenlden soğudum çok fena gidip hemen failure to launchı izleyim ki tekrar seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Fazla klasik. Tüm film boyunca olanlar hep aynı, sıkıcı, hep bildiğimiz şeyler. Sonunda 5 dakika bişiler verebilelim diye tüm film kastırmaya gerek yok. Chick flick mantığına aykırı. Kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 filmi bugün izledim, zooey deschanel icin. Bu tarz filmleri genelde izlemeyen biri olarak başarısız buldum yapımı. Konunun işleyişi zayıf olmuş bence, aldığım mesajı vermeye çalışıyorsa hele... Amacı oysa cidden başarılı değil. Ama kötü de demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ben bu filmi yaşadım. izlerkende kendimi kötü hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 film çok iyi bence, birde bu filmin başında yönetmenin sövdüğü jenny beckman(gerçek summer) şuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 güzel film özet başta verilmiş zaten, bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 lan topic'i yoksa acicaktım bu film için meğer yorum bile yapmışım haberim yok. Cok güzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 summer 90 gün degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 penth in spoilerına katılmamak da elde değil direk kapıcı tekmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 İzleyemedim. Spo verip sonunu anlatan çıkabilir mi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Laorx said: film çok iyi bence, birde bu filmin başında yönetmenin sövdüğü jenny beckman(gerçek summer) şuymuş. Ahaha, gerçekten olmuş mu yani? Bu arada gerçeğide filmdeki de süper ötesi hatunlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 allah belasını versin bu filmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar