Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Oyunu sevmedim. bi özelliği yok. ultima rule... Görüşlerinizi bekliyorum...[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 eh tabi,olabilir yani. Tabi yani 10 saat üstüste oynancak bi oyun değil ama oyun şöyle girmek istemiyor insan önce fakat girincede çıkmak istemiyor. Garip bir tadı var işte,zevkler tartışılmazmış bence o kadar da kötü değil.[signature][hline]Noir UO Admin Bloody P.A.T.İ - Knight Online Clan[/b] Adonis 1 - Level 15 Rogue
elesso Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 nesini sevmediğinide söyleseydin yorum yapsaydık[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Anlaşılması zor bikere. Yazı yazmayı bile çözemedim. Gece 3 de girdim Türk arıyom yok :( Dinazor gibi şeyler var bi vurdum çat yattım falan ya ultima gibi diil işte. Öle bişi bekliodum.
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ne desem sana boş sen oyunu çozemedin beceremedin diye oyun kötü mü oldu ultimada iken de daha app zamanlarında digipde lıich e dalarsan ölürsün tabi yazı yazma olayı enter la uo daki aynı nasıl çözemedin hayret ettim ingilizcen varsa oyunu sana nasıl olduğunu söylüyor zaten sürekli aşağıdan dip not lar geliyor oyun a başlangıçta hangi tuşun ne işe yaradığını söylüyor sen hiç uğraşmamışsan napalaım örenmek için biraz araştırmak gerek oyunu kötülemesi çok kolay. Wolas o bir Knight Online Avukatı..
Kingpin34 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Ferrero, 06 Haziran 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Anlaşılması zor bikere. Yazı yazmayı bile çözemedim. Gece 3 de girdim Türk arıyom yok :( Dinazor gibi şeyler var bi vurdum çat yattım falan ya ultima gibi diil işte. Öle bişi bekliodum. Biraz haksızlık yapmıyormusun? Sen oyunu anlayamadın diye oyun kotu olmazkı... Sen yeni basladın, daha skilllerin 10dan az diye oldugun yaratıklar yuzunden oyun kotu olmazkı.. Dimi?[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, Zaten hiç senin olmamıştır. =================================== Efsane dalga :tebrikz:
Diesel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ULTIMA SUUUX!![signature][hline]Knight Online *LOGOS1* Undergraund_Turks (Clan Master) †-=Datcrack=-† Lvl: 50 Nation: El Morad Race: Male El Moradion Job: Mage Skill:Glacier
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bir oyunda Türk olmaması bence - değil + =)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Ben K.O ya basladıgımdan beri uo ya girmek istegi kalmadı valla icimde ama K.O da bir yerden sonra bayıyor.
Kingpin34 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: aKuMa_Tr, 10 Haziran 2004 17:07 tarihinde demiş ki: Ben K.O ya basladıgımdan beri uo ya girmek istegi kalmadı valla icimde ama K.O da bir yerden sonra bayıyor. bende katılıyorum sana iki soyledigindede.. Benim ultima'yı oynama nedenim CS WC gibi oyunlarda oldugu gibi herseferinde sıfırdan başlamamandı.. e aynı ozellik KO'da da var, hemde daha guzel goruntuler ile birlikte.. ayrıca herşey bir zaman sonra bayıyor :([signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, Zaten hiç senin olmamıştır. =================================== Efsane dalga :tebrikz:
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: zlorwf, 10 Haziran 2004 07:51 tarihinde demiş ki: Bir oyunda Türk olmaması bence - değil + =) Sana biraz hak veriyorum :) . Adamın biri geçen 25k için arkla pazarlık ertmiş :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
halodies Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 nedense ben konuşma biçimlerinden oyuncuların türk olduklarını direk anlayabiliyorum :)
halodies Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ayrıca FerreroTR beni tanıdın mı ?
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 halodies bana öğretti işte :) tanımasmıyım abi yaf :D[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
halodies Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 gelmiyosun oyuna gel senin için malzemelerim var, para istemez;)
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Lag olunca kötü oluyo be[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 7/24 lag var bu sıralar ya.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Kingpin34 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 yok fazla olmuyor :) saat 24:00 ile 07:00 arası guzel oynanıyor :)[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, Zaten hiç senin olmamıştır. =================================== Efsane dalga :tebrikz:
Öne çıkan mesajlar