-xception- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Gitmek istiyorum, Uzaklardaki diyarlara. Seni unutmak için, Dönüyorum kara toprağa. Acı veriyor sevgim artık, Yüzünü görünce boş duvara bakarken, Bir damla göz yaşı akıyor yanağımdan. Sıkıldım artık hatırlamaktan. Alkolün esiri oldum, Her gece içiyorum. İçiyorum seni unutabilmek için. Sarhoşluk süresince daha ayığım, Ancak ozamn çıkıyorsun aklımdan. Öldüm ben ama Hala dinmedi acım Tek çarem sensin Seni her zaman çok seveceğim..[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwackhammeR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 tbrx ilgimcm[signature][hline]If I were you , I wouldn't do that ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 şu an ki durumumu anlatan şiire pek benzemiyor ama yine de şiir diyelim güzel..Kendimi buldum..Aman kimse alkolün esiri olmasın..[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Tebrikler.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Seperate, 07 Haziran 2004 23:18 tarihinde demiş ki: şu an ki durumumu anlatan şiire pek benzemiyor ama yine de şiir diyelim güzel..Kendimi buldum..Aman kimse alkolün esiri olmasın.. Hakl1s1nda; Alkolün esiri mi olmak istersin yoksa Ask1n m1 ?[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN || Hitoyun Yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar