vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 milletin cani yemek ceker, bunun cani alkol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 azk aldı bırakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 vaniLLe said: said: Uzunluğu ortalama 5 m'dir. Hatta 6.1 m yok ya. 17 cm aslinda. ZUAA.Nil, senle bazi gercekler hakkinda konusmanin zamani gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 @kermit hı-hı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ne.. neden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 kermit said: azk aldı bırakıcam kermit önce herşey kafanda bitiyor. konsantre ol bu sefer düzgün yazıcam de doğru anı bekle ve başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 edikşınz ar hardtu givap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 evet ama önce derin bir nefes al..... ve carpe diem de! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 keep your spirit up! kermit you can do it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 nil timsahlari cok sevimli hayvanlar yha =)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 olm düzgün yazmaya kassam yazrım bak ama uğraştırıyo ben backspace tuşuna kğsüyom içince. kasarsam çokj yavaş yazıyom o zamanda olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 öyledirler. görmüşlüğüm var. hele bir de ligerlar var ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 kermit said: olm düzgün yazmaya kassam yazrım bak ama uğraştırıyo ben backspace tuşuna kğsüyom içince. kasarsam çokj yavaş yazıyom o zamanda olmuyo. bumu olmuş hali lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ben de onu dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 UYKUM KAÇTI YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Osso said: kermit said: olm düzgün yazmaya kassam yazrım bak ama uğraştırıyo bumu olmuş hali lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 noldu ki şimdi kermit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 E uğraş kanka diğer türlü biz uğraşıyoruz ne yazmış lan bu adam diye. nedanko dekoder yazsın sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 olm alkollüyüm bunda typo yapmıycam bak. klavyeye bakarak yazıyorum şu anda. sanki seneler öncesi gibi. klavyeye bakarak bile hatay yaptğımı farkediyorum. parmaklarım uyuşur gibi olduğundan ya bastım sanıp tuşa basmıyorum yada bi anda 2 tuşa birden basıyom. bu postu 05:20 de yazmaya başladım 05:22 şu anda benim pc saatim. uzun sürüyo yavaş yavaş ve backspace. uğraştırmayın adamı. anlıyonuz dediklerimden işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hatay güzel şehir kanka iyiki yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 acıdım lan. tamam dayı sen typo yap ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar