eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bu gece burada şizofrenliğe temel atabilirim alıntı yapmayı bırakın yeteeer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 DAMARLARIM ÇATLIYOOOOOOOOOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 burda noluyo ki? iyimisin sen eagle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 KIRDIK MI NOLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 DELIRTECEK BENI ESRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR PERDESI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 nedanko said: Merhabalar, Sunucularimizi yeni datacenter'a tasidik, dolayisi ile IP adreslerimizde degisti. Oyun sunucularinda kullandiginiz IP adresi artik 77.92.148.16 Radyo icin ise 77.92.148.15 Bu tasinma isleminin ilk bolumuydu, ikinci bolumu bu hafta gerceklesecek. Onunla ilgili duyuruyuda yeri gelince yapacagim. (Sadece radyo IP si tekrar degisecek bu islemde, oyun sunuculari ayni kalacak) Sorun cikmasi muhtemel, sorun cikarsa bu konu altinda bana bildirebilirsiniz. radyo sorunlu gozukuyor daha sonra bakicam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 böyle olaylar olduğunda mesaj atsanıza bana ya. hep kaçırıyorum. EROL BÜYÜKBURÇUM BEN! SAKSI DEĞİLİM! EN ÇOK BANA SORACAKSINIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 SEMUUMMMM SEMUM BUUUU HAYIRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 arkadaşlar, ben archer, wizard veya assasin arasında kararsız kaldım.. hangisi çok daha feci karizma.. yani ilerleyen zmanalrda hangi karaktere sahip olursam "vaşş adama bak" gibi laflar edilebilir.. tabi bu arada ben bu üçüne taktım ama eer daha karizma olan skiller varsa söleyi.. ben daha yeni başlicam da smiling smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 barbu said: burda noluyo ki? iyimisin sen eagle? 5e bölündüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar