Alis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Rahat 4-5 yıldır cep telefonumu değiştirmeye gerek duymadım ancak yeni hayat şartlarına uygun 3G navigation system entegreli cep telefon markaları ve telefonun özelliklerinden bahsederseniz sevinirim. Aradiğim şey full optional olmalı yani hafizası olması gerek birazcik iyi bir camerası 3g desteklesın vs vs. Iphone demeyın bana gereksiz bir cep telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Aaa pardon ben bunu karışıklıkta garbageda zannettim. Madem dalmışız konuya yazayım ben BB Bold kullanıyorum baya mutluyum tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 garbıç zannettim burayı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 nokia e61 tavsiye ederim. n900 çıkacak haberinden sonra çok ucuzladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 n 79 n 82 6230 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 n900 baya iyi gibi gözüküyor, çıkmasını bekleyip kullanıcı yorumlarını da okuduktan sonra beğenirsen n900 al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 BB 9500 kullanıyorum. Tek tuş deniyor kendisine dokunmatik ama basmalı bir dokunmatik olduğu için mesaj yazarken ve ya karıştırırken rahat ediyorsun. bkz. araba kullanırken bile mesaj yazabiliyorum. BB bold'larada bak derim tabii. Benim hoşuma giden ve klavyesine 2 günde alışabileceğin hızlı ve ağırlıkları sırtlayabilen bir model. Nokia N serisinden yeni makinelere bak derim birde. Çünkü gerçekten çok hoş ve kaliteli telefonlar çıkardılar. Aaa bir de General Mobile. Uygun fiyat ve Nokia'ya yakın benzerlik ve kalitelilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 6220 classic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar