Madcat Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bende payroyla buluşmak istiyorum topik mi açsam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 utopia said: gideceğimiz yer, LÜTFEN sıcak olsun. teşekkürler. ha geleceğim kesin değil, ezel biliyore. istasyona gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ben saat uygun olursa gelebilirim bornova olursa daha guzel olur fikrindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 valla böyle dedin ya nutellacım tamam bu buluşma olmaz şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Abi herkes ne tarafta oturuyo ben bi Llamanın bornovada oturduğunu biliyorum bi de sanırım pyro karşıyakada asd değil mi emin değilim gerçi bundan.Nutellada bornovalı demekki evet diğerleri nerde asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 pyro bornovada ama onu adamdan saymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bende Bornova'dayım. ayrıcana, -alatariel- , Alsancak'a metroynan nasıl gelicez , acı bize =(=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 62-63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 "nutella yerim" said: neden abi izmir sırf bu yüzden buluşamıyorda ondan şurası yapalım burası yapalım saat kaç olsun bilmem ne biri net bişey söylemişken bu tartışmaya girmiyelim diye dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 peki madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Acaba buluşmada sadece yemek mi yesek hani önce gideriz fast food bişeyler 2 saat geçer böyle ev yemekleri,kebap tarzı bi yere gideriz daha sonra çorbacıyla sonlandırırz sadece yemek yeriz asdadada Albümdkei yemeklerden sonra böyle oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Gelicegim sanki yalniz 2 kiz arkadasim da olcak buyuk ihtimal, asilmazsaniz sevinirim. edit: alsanckta olursa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 şş bu arada saat verin perşembe için haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hrisskar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Pyro said: Hrisskar said: utopia said: ya izmir buluşmaz, bu çabalara gerek yok sdf. +1 İzmir kadrosu sizlere ömür takılmak isteyen varsada max 3-5 kişi anca çıkar. Buna ramen bi gün atayım ortaya cuma akşam 7-8 suları Rock'n'Beer'da buluşalım. Gündüz kadrosu içinde şimdiden iyi eğlenceler öyle bir plan varsa eğer tabii... Ben senle spontane şekilde buluşmayı sevmiştim Gencay =/ bebem onu sokma buraya şimdi o bize özel bu genel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hrisskar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Perşembe saat 8 olsun bari.Ama anlamadığım nokta neden perşembe neden cuma yada cumartesi değil? Hani Cumartesi tatil olacağından gelicek kişi sayısıda artar ve izmirdeki bütün üni.lerin finalleri bitmiş olup burda okumaya gelen kitlede gelebilir felan fistan... Mekan olarak ben Rock'n'Beer derim. Sigara içilebiliyor ve sigara içmeyenler içinde rahat oluyor en azında duman dolmuyor yarı açık yara kapalı sistem ve sıcak bir meken hehe çok reklam oldu... Eğer oraya gidelim derseniz bize göre bir masayı rezerve ettirebilirim genelde full dolu oluyor =) alatariel- Pyro utopia Dartanian Theridone Llama Hrisskar(slayer77) Şimdilik kadro böyle gibi anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 buluşuyoz dimi? buluşuyoz dimi? buluşuyoz dimi? buluşuyoz dimi? buluşuyoz dimi? buluşuyoz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 su fotoda olup da gelecek olan kimler kim kimdi onu unuttum ben bi lamayı bi killjoyu bi de blood u hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 nakamura yorunge dısı onu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Buluşuyoruz ezel bi gel de şu saati yeri falan söyle sen söyle sen organize ettin bana herşey uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 perşembe diyorum işte gençler. saatini malesef akşamüstü yapmak durumundayız zira çok fazla bizimle duramayacak arkadaşlarımız var. alsancak gayet iyi olur diyorum ben rock'n beer da sigara içenler için ve içmeyenler için avantajlı bir mekan 16.30-17.00 de sevincin önü diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Kabul Alsancak bana daha iyi olur... vapur ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 benim gelmem yediyi bulur o halde ee o saatte hala buluşma devam edermi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sevincin onunde japon turist gibi beklemeyelim mekan soyleyin ya da yetisemeyen olur o saate direk mekana gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Eder ,etsin yani,etmeli 1 saat için mi buluşcaz 12ye kadar devam ederim 12 vapuruyla dönerim işte ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar