SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 "nutella yerim" said: organizasyon guzeldi,o şirtketten gelen icki icin de tsk ederiz,sigara dumanından tek ben mi ölüyordum yoksa baska rahatsız olan oldu mu ? ivy said: mihriban ne ya? otobusde uyukluyodun gittin pc nin basına mı gectin sabah derse gidemicen Geceyi son anda patlattık ama nutella :D Dürümünü Yirim diyerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 abi o cumle cok cüretkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 dürümcü teyzeye gidiyorduk =) Lex'e yapıştım bende dürümünü yirim hani ısmarlada yiyelim otlanalım beleşe getirelim indiregandi yapalım diye.. Ayrıca mekanda acayip bir kokteyl geldi gencayın işiymiş saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hrisskar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 "nutella yerim" said: organizasyon guzeldi,o şirtketten gelen icki icin de tsk ederiz o içki şirketten değil benden geldi lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Lan bırak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hrisskar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 LyvannaDolores says: Çağrı logoları falan mailime atsana. fikirlerle gelin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Tmmdır Gençay bi öm ne bakıver o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 any photo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Aynen foto çekenler bi yapıştırsınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hrisskar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 dartanianda olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 @nutella yer misin? otobüste uyuyp kalmıyım da uğraşırken uykum kaçtı valla direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Hrisskar said: "nutella yerim" said: organizasyon guzeldi,o şirtketten gelen icki icin de tsk ederiz o içki şirketten değil benden geldi lan :D şişesi bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hrisskar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Llama şimdi bilmiyorum yani şişe bende felan diyince yani :D hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 şişelere özel ilgim var yoktu o şişeden aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Abi bendeki foto net değil telefon çok iyi çekmiyo bi kız çekmişti bi pati üyesinin arkadaşı ondan almak lazım ama buyrun koyayım yine de:D http://img251.imageshack.us/img251/4454/fotoraf0128.jpg Sağdan sayarsam nutella,theridone,lyvanna dolores,dominic,alatariel,lex,şizo,Llamanın kız arkadaşı,Llama,ivy Abi dominic çıkmamış ezberden konşmuşum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Lan sinem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ne haşin cıkmısım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hahahahahhaha one lan yuh dövecekmisin ağlıcakmısın amaçın ne orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hrisskar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sinem: ne var Lan ulaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Kelebeğim ne işin var senin oralarda lan bu arada gencay sen misin bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Hoş yazıyomuş orda sdfs. Olm senle aynı dersaneye gittigim icin 3 sene daha kazanamadım üniversiteyi. Nasıl fail bir adamsın eyke. Sinem gelince direkt arka blok bulasması yapıyoruz. Ağzını kırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ivy bu kadar tombik değildi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SizofrenKelebek Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Dartanian said: Abi bendeki foto net değil telefon çok iyi çekmiyo bi kız çekmişti bi pati üyesinin arkadaşı ondan almak lazım ama buyrun koyayım yine de:D http://img251.imageshack.us/img251/4454/fotoraf0128.jpg Sağdan sayarsam nutella,theridone,lyvanna dolores,dominic,alatariel,lex,şizo,Llamanın kız arkadaşı,Llama,ivy Abi dominic çıkmamış ezberden konşmuşum asd Tolga o kız şeydi dolaresin arkadaşı busemiydi neydi o çekti de sinem koyar ondan alınca soldan dipten sayıncada Lexiun ve ŞizofrenKelebek asdsdgdgfhjghjöyf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 benim gözler başka yerde gene sfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Biliyodum buse olduğunu yazmayım dedim asgbas Theri abi sen ivy'e bakıyon sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar