FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 RESMEN 2 GUNDUR BOYLE LAMER GIBI YAZMAK HOSUMA GIDIOR ARKADASLAR. MSNDE FALAN ARKADASLARIMLA AYNEN BU SEKILDE YAZISIORUM. BAGZEN KENDI YAZDIKLARIMI ANLAYAMAMAMA RAGMEN KARSI TARAF BENI COK IYI ANLIYOR. ard byl yzdgm ble oly ki yne anlylr bni. AMA BOYLE YAZMAK BIR TUTKU ADETA, COK EGLENCELI GELIOR. NE YAPMALIYIM. NASIL KURTULACAGIM BU TUTKUDAN. HADI GECTIM CAPSI, OLAYLARI BILE MAL GIBI ANLATIR OLDUM. YAZDIGIM YAZILARI OKUYUNCA NE MALMISIN LAN DIORUM. AMA EGLENIORUM INSANLARI TAKMADAN. DERDIME CARE OLUN KANDASLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 CAPS AÇIK OLSUN AMA AYNI ANDA ŞİFTE BASILI TUT YAZARKEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 babamda caps açık yazıo... kapa diorum olmaz dior... gıcıkmıdır nedir... iş adamları bööle konuşur dior :D dövcek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 BÖYLECE HERKES MUTLU OLABİLİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 OYLE COK UZUN SURUOR. USENIORUM DA BIR YANDAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 eregorn2 said: babamda caps açık yazıo... kapa diorum olmaz dior... gıcıkmıdır nedir... iş adamları bööle konuşur dior :D dövcek gibi aynı benim babam. aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 iş adamları işte ANLAŞMAYI İMZALA LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 FromTheHell said: BAGZEN bağzen ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 alllam açmayın bööle konular... yatcam ama eğleniom yatamıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bella said: FromTheHell said: BAGZEN bağzen ne ya. BAGZEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bella said: FromTheHell said: BAGZEN bağzen ne ya. SUAN CAPS ACIK VE KENDIMI DURDURAMIORUM. VE BIR HEYECAN KAPLIOR ICIMI. DIKKAT EDESI GELMIOR INSANIN KELIMELERE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 MEME GÖT... harbiden lan... kontrol edemior insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 BAĞIRMAYIN ARKADAŞLAR KUZENİM UYUYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 BENDE SIRF BOYLE BIRSEYLER YAZMAK ICIN UYE OL/GIRIS YAP YAZAN YERE TIKLADIM VE YILLAR EVVELSI KAYBETTIGIM SIFREMI HATIRLAYARAK FORUMA GIRMIS BULUNDUM ARKADASLAR.. BU TOPIGI ACAN ARKADASI ALLAH BILDIGI GIBI YAPSIN DIORUM BASKA BIRSEY DEMIORUM IKI GUNDUR BENIM MSNIMDEN KIZLARI BU YAZI TIPIYLE TAVLIOR.VE KIZLARDA BENIM OLMADIGIMI ANLAMAYIP TAVLANIOR..RESMEN KOTU BIR DURUM.. AYRICA SADECE CAPS LOCK ADLI TUSA BASMAK YETMIOR. TURKCE KARAKTER KULLANMAMAK LAZIM.. EGLENCELI BIRSEY YETEMEYEN INSANLARI TASAGA BAGLAMAK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 GEÇEN ETILERDE ARKADAŞLAYDIK....EBRU GÜNDEŞ...ALBUMUNU ALDIM...EVET ALBUMU ÇOK SEVİYORUM ONU...BENI KOPEK ISIRDI FALAN FİLAN İŞTE HASTANEYE KALDIRDILAR BENİ...POLİS BANA YAMUK YAPTI SİLAH ÇEKTİ BENDEDE SİLAH AMA SİLAH KÖTÜ BİŞİ..RAMAZAN BAYRAMIDA GELDİ ANNEMLER ASLINDA BENİM AİLEM YOK..YARIN ISTANBULDA ÇOK BÜYÜK BİR AYAKLANMA OLUCAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 PATICIK ADMINISTIRATORLARINA SESLENIORUM!!! NICKIMI "ANTIKOR" OLARAK DEGISTIRIN LUTFEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yhaa bnm anlamadıqm sheyse ndn phôLé ph1r qiRi$mde bulunulduu. phazén phenDé qhonDroLé edemiorm qhendimi. mhayshelfi yhani. phoyle l1nç edilmeq istherchesine yazıorm. anlamıorm nedendhir. heirate mich felan yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ARKADASLAR BENCE UYUYALIM ARTIK.GEC OLDU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ph1rde aramısda cenapetler varm1$h arqLar. o yusthen süpaneke oqumalıyıs phence. süpaneke işalla yereppi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ARTIK YAZI YAZMAK DAHA GUZEL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 allahümme vebihamdiq ve thebera qesmükkkk. !'3£># Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 THERIVER KANKA SUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ALLAH KORUSUN ÖLÜME KADAR GİDER CAPSLA YAZMAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ph1rde diceqler ki dini alet ediorsunn. yhoo ne alaqsı var qer1 misin shen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 DARTANIAN KANKUT NASILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar