synorin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Valla vereye açacağımı bilemedim bu topici,yanlış yerdeyse modlarımıza zahmet olacak biraz :) Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde eğitimimi sürdüreceğim kesinleşti Şu anda ev ve ev arkadaşı arayışındayım...avrupa yakasında olup tek vasıtayla okula ulaşabileceğim her ev şimdilik kabulümdür... Ya da yeni ev tutup çıkalım diyen varsa da irtibata geçsin lütfen :) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 tmm taşıdım problem yok bi an topic kayboldu sandım mesajları silince bozdum sandım forumu format atıcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 ahah pazar alanina mi actiydin? 2 adet kullanilmamis ev arkadasi araniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 adam doktor bide kaçırmayın fırsatı hatta forumda bi kaç tane beyninde problemli arkadaş var onların lsitesini ben öm olarak atayım sana bi irtibata geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 adam doktor olcakmis bi de, hastanelere can pazari gözüyle bakiyon di mi? hatta yakinda gelip ''abii böbrek isteyen var mi abii'' diye topik acarsan... oh wait. tamam tamam, umarim bulursun yha^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 yakın bi zamanda "Satılık sol böbrek" diye topic görürsek şaşırmayın arkadaşlar tamam yeter bu kadar tadında bırakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sonunda doktorumuz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 kişisele taşımışsın kermit, senin olay burda biter. hadi uza. topici bizimle başbaşa bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 uza ? sen pazar alanında gitar mı satıyodun fistan dur bi bakıyım ben o topice vergi levhası varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 kessen acımaz. neyse troll sux. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kimsenin organını satmayacağıma dair belge imzalıcam direk yerseniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Bayan olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ilk dönem yurt yap bence ev yapma okuldaki insanlarla sosyalleşirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 erkek ev arkadaşı yazmadım vizyonunuzun genişliğine bağlı tabi ama türkiye şartlarında olmaz gibi :) yine de tekliflere açığım tabi bayan olması bende farkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kira aralığı filan yazsaydın. boğazda yalıvar istiyorsan kirayı paylaşalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kusura bakmayın arkadaşlar... ev arkadaşından vazgeçip tek başıma ev tuttum ilgilenen tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum :) konu kitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bişey değil hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 teşekkür ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar