delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sedo ya park et derim ordan talip cikabilir burdan cok bsi bulamazssin gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Reksa said: valequenta said: sipeyskeyk said: memleket çakal dolu :) ben de mcrsft.com u alayım bari iyi para yapar baksanıza. memlekette adam kalmamış AHHAHAHAHAHAHA ohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 valequenta said: pişman oldum şuraya açtığıma. boku çıkmış paticik'in, 5 senedir üyeyim, pepelek zamanından takip ederim, post kasmak için bokunu çıkardınız forumun. yetkililer kapatırsa, kilitlerse iyi olur, teşekkürler. Ya sen gltsry.net gibi bir site alip burda satisa cikarinca b.ku cikmiyoda biz dalga gecince mi cikiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 EN BUYUK CIMBOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 yalan söylüyor banlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Neyi garip bunun anlayamadım? "Dalga geçince" derken sen kimle ne için dalga geçiyorsun bir sorgula kendini önce. Ben r10'dan ve buradan gelen tekliflerden yola çıkarak ve mesleğim dolayısıyla da piyasayı iyi bildiğim için garip bir durum olmadığı kanısına varıyorum ama sen neye göre kimle dalga geçtiğini sanıyorsun enteresan. |Joker| said: valequenta said: pişman oldum şuraya açtığıma. boku çıkmış paticik'in, 5 senedir üyeyim, pepelek zamanından takip ederim, post kasmak için bokunu çıkardınız forumun. yetkililer kapatırsa, kilitlerse iyi olur, teşekkürler. Ya sen gltsry.net gibi bir site alip burda satisa cikarinca b.ku cikmiyoda biz dalga gecince mi cikiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Ayrıcac domain'i sorgulasaydın tahmın ettiğin gibi satmak için alınmış bır domain olmadığını görebilirdin Mart ayında bir proje için satın alınmış bir domain ancak yeterli zaman bulamadığım için boşta duruyordu. Bu zaman içerisinde sitede "Yapım aşamasında" yazmasına rağmen 2 tane teklif gelince bende satılabileceğini düşündüm ve koydum. Siz kendi çapınızda "dalga geçecek" yer arıyorsunuzda doğru konu değil malesef. edit: azman -> zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Abi cidden merakımdan soruyorum, herhangi bir dalga geçme durumu yok, ne kadarlık teklifler geldi acaba? Özel mesajla da atabilirsin tabi cevabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 en fazla 200 tl geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ya boşver sen bunları anlamadan etmeden konuşuyolar, milyon dolar falan kazanamyı beklediğini düşünüp dalga geçiolar heralde ama 15e alınmış bi domaini 30-40 liraya satmak bile iyi kazançtır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 elesso said: ya boşver sen bunları anlamadan etmeden konuşuyolar, milyon dolar falan kazanamyı beklediğini düşünüp dalga geçiolar heralde ama 15e alınmış bi domaini 30-40 liraya satmak bile iyi kazançtır yani. eyv. anlayan biri çıktığına sevindim. Zaten dediğim gibi amacım 10-15 tl kar yapmak değildi, duruyordu bir proje için durduk yere 2 tane teklif gelince ben de dikkat çekici yanı olduğunu düşündüm ve satışa koydum. neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 2 seçenek var 1. si tartışma olan postları, dalga geçilen postları silicem. ama uğraşmak istemiyom. 2. si direk kitliycem yeni başlık açıcan. karar senin dostum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Direk kitle, yeni başlık açılmasın der bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Kitleyebilirsin, görenlerle idare ederiz artık ;) kermit said: 2 seçenek var 1. si tartışma olan postları, dalga geçilen postları silicem. ama uğraşmak istemiyom. 2. si direk kitliycem yeni başlık açıcan. karar senin dostum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar